fbpx
12 maj
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Vilka krav ställer den nya visselblåsarlagen på företag?

Vilka krav ställer den nya visselblåsarlagen på företag?

Välkommen på kunskapsfrukost med juristerna på Insatt!

Börja dagen med en god frukost på Bryggan Café där vi också bjuder på kunskap om den nya visselblåsarlagen. Lyssna till när våra jurister Stina Jahrl Rieden och Sebastian Nilhammer berättar allt du behöver veta om den nya lagen.

Under föredraget guidar vi dig genom vad lagen innebär och vilka processer som måste finnas på plats framöver. Vi pratar också om hur visselblåsning hjälper oss att förebygga missförhållanden och se till att vi har friska och hållbara verksamheter.

Föredragshållare från Insatt. T.v. Stina Jahrl Rieden, t.h. Sebastian Nilhammer.

Målgrupp

Eventet riktar sig till arbetsgivare med fler än 50 anställda, vilka är de som träffas av lagkravet. Frukosten bjuder vi på!

Agenda

  • Kl. 07.30 | Frukost och mingel
  • Kl. 07.50 | Föredrag om nya visselblåsarlagen
  • Kl. 08.30 | Slut

Välkommen!

Eventet genomförs i samarbete med Insatt AB – Din bolagsjurist.


OM INSATT
Insatt är ett snabbväxande företag som förändrar juristmarknaden och utmanar en konservativ rådgivningsbransch.

Med lång erfarenhet som bolagsjurister från såväl stora globala koncerner som entreprenöriella tillväxtbolag vet vi vilka utmaningar en verksamhet kan stöta på i sin dagliga verksamhet. Vi vet också att många verksamheter saknar många av de fördelar det innebär att ha en intern juridikavdelning på plats i organisationen.

Detta är något vi tog fasta på och som vi tog med oss när vi startade Insatt. Vi erbjuder bolagsjurister till etablerade företag och entreprenörer där det kanske inte finns utrymme att anställa en egen bolagsjurist på heltid men där behovet av riktigt bra verksamhetsnära juridik är detsamma.

Som bolagsjurister har vi lärt oss att fokusera på rätt saker, att bygga långsiktigt och erbjuda handfasta råd och verktyg baserade på praktiska erfarenheter. Vi har gedigen erfarenhet av att jobba direkt i linjen och förstår vikten av att stödja affären.

Närliggande aktiviteter

29 maj
Nätverksträff

Produktionsnätverket

Produktionsnätverket i Jönköpings län är ett unikt nätverk som bygger på mångfald, nyfikenhet och respekt, där nätver...

Läs mer
30 maj
Seminarium

TRADE TALKS: Frankrike

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handel...

Läs mer
30 maj
Seminarium

EU-valdebatt i Jönköpings län – med näringslivet i fokus

För dig som företagare vill vi bjuda in till en paneldebatt med politiker som vill föra Sveriges talan i EU-parlament...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari