fbpx
13 okt
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » TRADE TALKS: Sydkorea

TRADE TALKS: Sydkorea

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. Idag fokuserar vi på Sydkorea.

Sydkorea har genom sitt fokus på internationell handel tagit positionen som ett av Asiens mest utvecklade och växande länder. Marknadens storlek och tillväxttakt har gjort landet är intressant för svenska företag. Idag är Asien är Sveriges tredje största exportmarknad.

Sydkorea är numera också en stark industrination, medlem i OECD och räknas som en av världens mest snabbväxande ekonomier.

Du får en uppdaterad bild över Sydkoreas utveckling och affärsmöjligheter inom olika branscher som är på frammarsch samt vägledning i vad du behöver tänka på för att ta dig in på denna växande marknad.

PÅ SCEN

  • Johan Chun, Trade & Invest Commissioner, Business Sweden.

VAD ÄR TRADE TALKS?

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare.

Som prenumerant på Trade Talks får du och ditt företag tillgång till en serie av webinars med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader. Under webinariets gång finns möjlighet till dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag som ger sin bild och lärdomar.

FÖR VEM?

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.


Sveriges Regionala Handelskammare

Handelskammaren Jönköpings län | Mellansvenska Handelskammaren | Handelskammaren Mittsverige | Handelskammaren Mälardalen | Norrbottens Handelskammare | Stockholms Handelskammare | Handelskammaren Värmland | Västerbottens Handelskammare | Västsvenska Handelskammaren | Östsvenska Handelskammaren

Närliggande aktiviteter

3 jul
Nätverksträff

HANDELSKAMMARMINGEL MED 100-LISTAN

Mingel och samtal med Matilda Ekeblad, ordförande Moderata Ungdomsförbundet och Gunnar Strömmer, partisekreterare för...

Läs mer
4 jul
Seminarium

HANDELSKAMMARENS PROGRAM ALMEDALEN

Efter två år med inställd politikervecka i Almedalen är det äntligen dags igen! Almedalsveckan är en viktig arena för...

Läs mer
25 aug
Nätverksträff

Marknadschefsnätverk

Deltagarna i Marknadschefsnätverken är välkomna till Svenstigs Bil i Värnamo. Gemensam träff.

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari