fbpx
13 okt
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » TRADE TALKS: Sydkorea

TRADE TALKS: Sydkorea

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. Idag fokuserar vi på Sydkorea.

Sydkorea har genom sitt fokus på internationell handel tagit positionen som ett av Asiens mest utvecklade och växande länder. Marknadens storlek och tillväxttakt har gjort landet är intressant för svenska företag. Idag är Asien är Sveriges tredje största exportmarknad.

Sydkorea är numera också en stark industrination, medlem i OECD och räknas som en av världens mest snabbväxande ekonomier.

Du får en uppdaterad bild över Sydkoreas utveckling och affärsmöjligheter inom olika branscher som är på frammarsch samt vägledning i vad du behöver tänka på för att ta dig in på denna växande marknad.

PÅ SCEN

  • Johan Chun, Trade & Invest Commissioner, Business Sweden.

VAD ÄR TRADE TALKS?

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare.

Som prenumerant på Trade Talks får du och ditt företag tillgång till en serie av webinars med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader. Under webinariets gång finns möjlighet till dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag som ger sin bild och lärdomar.

FÖR VEM?

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.


Sveriges Regionala Handelskammare

Handelskammaren Jönköpings län | Mellansvenska Handelskammaren | Handelskammaren Mittsverige | Handelskammaren Mälardalen | Norrbottens Handelskammare | Stockholms Handelskammare | Handelskammaren Värmland | Västerbottens Handelskammare | Västsvenska Handelskammaren | Östsvenska Handelskammaren

Närliggande aktiviteter

30 maj
Nätverksträff

Ekonomichefsnätverk

Det vankas för ny nätverksträff för Ekonomichefsnätverkets deltagare! Dagens tema släpps inom kort.

Läs mer
31 maj
Seminarium

Ekonomisk omvärldsspaning

Hu mår den svenska ekonomin? Hur har EU klarat sig ur pandemi och krig? Vilka trender ser vi i världsekonomin?

Läs mer
3 jun
Nätverksträff

FRUKOST PÅ KAMMARN: Kreativa drivkrafter

Driv. Inspiration. Kreativitet. Lönsamhet. Pusselbitar som alla behövs för att lyckas driva något framgångsrikt. Fråg...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari