fbpx
19 sep
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » TRADE TALKS: Brasilien

TRADE TALKS: Brasilien

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. Den här gången utforskar vi de politiska förutsättningarna i Brasilien och dess inverkan på svenska företag.

Brasilien är en viktig strategisk handelspartner för Sverige på grund av sin omfattande ekonomi och stora marknadspotential. Sverige och Brasilien har över åren etablerat starka bilaterala samarbeten inom områden som forskning, innovation och hållbar utveckling, vilket ytterligare stärker handelsrelationerna.

Den 19 september kastar vi ljus över den brasilianska marknaden och den politiska kartan i Brasilien, samt undersöker dess konsekvenser, utmaningar och möjligheter för svenska företag som både har en närvaro eller önskar etablera sig där.

Här får du möjligheten att ställa frågor och delta i samtalet om hur svenska företag kan navigera i den rådande politiska miljön och identifiera strategier för att säkerställa framgångsrika verksamheter i Brasilien. Den här gången kommer frågor att samlas in i förväg och besvaras under sessionen. Du är välkommen att ställa en fråga direkt till en av våra experter eller rikta den till hela panelen. Vi ber dig vänligen att skicka din fråga via e-post till louise.hultberg@stockholmshandelskammare.se.

Panelen

  • Jonas Lindström, Managing Director at the Swedish-Brazilian Chamber of Commerce
  • Andreas Rentner, Trade Commissioner & Country Manager to Brazil at Business Sweden
  • Olle Widén, CEO and co-founder of FinanZero
  • Johan Fager, Managing Partner at Kazamax

 

VAD ÄR TRADE TALKS?

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare i samarbete med svenska utlandshandelskammare och marknadsexperter.

Som deltagare i Trade Talks interaktiva webinars, 5 stycken under 2023, kommer du att få ta del av expertis från vårt världsomspännande internationella nätverk. Självklart kan man även ta del av enstaka webinars.

FÖR VEM?

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

 


VI STÅR BAKOM TRADE TALKS

Sveriges Regionala Handelskammare

Handelskammaren Jönköpings län | Mellansvenska Handelskammaren | Handelskammaren Mittsverige | Handelskammaren Mälardalen | Norrbottens Handelskammare | Stockholms Handelskammare | Västerbottens Handelskammare | Västsvenska Handelskammaren | Östsvenska Handelskammaren

Närliggande aktiviteter

29 sep
Medlemsevent

Frukost på Kammarn: Så når du ut genom skarp marknadsföring

Det är dags för höstens första Frukost på Kammarn! Frukost På Kammarn är Handelskammarens inspirerande frukostevent d...

Läs mer
29 sep
Seminarium

EXPORTSNACK: AI på export

Hur kan du nyttja AI i ditt företag och på din exportresa? Chat GPT, röstgenering och bildgenerering – vad passar din...

Läs mer
3 okt
Seminarium

EU:s förslag till ny tullagstiftning

Förenklingar, nytt tulldatasystem och e-handelsanpassningar. Nytt spännande koncept ”Trusted and Check´traders”

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari