fbpx
15 mar
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Producentansvar för förpackningar i Tyskland och Norge

Producentansvar för förpackningar i Tyskland och Norge

Är du redo att utforska producentansvaret för förpackningar i våra grannländer? Anmäl dig nu till vår fördjupnings-workshop!

Efter det framgångsrika webinaret om producentansvar vid export, tar vi nu nästa steg och fördjupar oss i specifika lagstiftningar i Tyskland, Norge, Finland och Danmark. Tillsammans med Johan Uhlin från Tysk-Svenska Handelskammaren går vi igenom de senaste förändringarna och kraven på producentansvar i dessa länder. Hur ser kraven ut och hur går man tillväga för att följa de regler som gäller?

Johan Uhlin, chef för Miljörapportering på Tysk-Svenska Handelskammaren. Bild: Tysk-Svenska Handelskammaren

Agenda

  • Tyskland: Utforska de tyska regelverken för producentansvar och få praktiska tips för att navigera genom den tyska marknaden.
  • Norge: Upptäck de senaste lagändringarna i Norge och förstå hur de påverkar ditt företag när det gäller producentansvar.
  • Finland och Danmark: Få insikter om de senaste utvecklingarna i lagstiftningen och varför det är viktigt för företag som verkar på dessa marknader.
  • Frågestund och diskussion: Ställ dina specifika frågor och diskutera dina utmaningar med våra experter.

Målgrupp

Företag som avsätter förpackningar på EUs marknad, säljer mot slutkund via e-handel och mot B2B.

Anmäl dig nu och få värdefull kunskap om ditt producentansvar för förpackningar i våra grannländer. Välkommen!

Arrangörer

Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings länRegion Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden.

Aktörerna inom Regional Exportsamverkan Jönköpings län samverkar med olika insatser och aktiviteter för att öka exporten bland företag i länet. Företag är välkomna att ta kontakt med någon av oss aktörer i Regional exportsamverkan. Oavsett vilken exportfrämjande organisation som du initialt tar kontakt med så får du hjälp att hitta rätt kompetens för att lösa de utmaningar som du står inför.

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Tillväxtverket.

Närliggande aktiviteter

19 apr
Seminarium

EXPORTSNACK – Så väljer du din exportmarknad

Häng med på exportsnack då Anders Bohman, Business Sweden poppar upp och snackar prioritering och val av marknad.

Läs mer
22 apr
Nätverksträff

Exportchefsnätverket

Ett nätverk för dig som vill expandera er export. Exportnätverket är ett nätverk för bolag som i dag har en etablerad...

Läs mer
23 apr
Nätverksträff

Hållbarhetschefsnätverket

Nätverket består av företag från hela regionen och syftar till att skapa ett brett kontaktnät som erbjuder erfarenhet...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari