fbpx
4 mar
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Prisceremoni | Årets unga ledande kvinna

Prisceremoni | Årets unga ledande kvinna

Den 4 mars är det dags för prisceremoni för Årets unga ledande kvinna 2020. Varmt välkommen att hänga med på en unik livesändning där vi lyfter förebilder och korar årets vinnare!

120 nominerade har blivit 20 kvinnor som nu tar plats på den prestigefyllda listan. Den 4 mars är du inbjuden att ta del av en unik livesändning där vi korar Årets unga ledande kvinna 2020 och Årets unga styrelsetalang 2020. 

Under prisceremonin får du möjligheten att lära känna samtliga nominerade ledarförebilder lite extra. Förra årets vinnare, Eva Gerguri och Ida Jergell, kommer även bjuda på två inspirationsföreläsningar kopplat till ledarskap och Personal Branding.

Vem blir Årets unga ledande kvinna och Årets unga styrelsetalang? Häng med oss live den 4 mars!

Här hittar du alla motiveringar till de nominerade!

Om anmälan

Anmäl dig HÄR senast den 3 mars. Kan du inte längre delta? Skicka ett mail med din avanmälan senast 24 h innan eventstart till Linda Pålsson på linda.palsson@sciencepark.se.

Om utmärkelsen

Årets unga ledande kvinna är ett projekt som startades 2015 av Ridsportalliansen. Syftet är att öka andelen kvinnor bland länets ledare genom att lyfta fram förebilder under 35 år. Med årets nominerade har totalt 144 kvinnor tagit plats på listan genom åren.

År 2019 tog Handelskammaren Jönköpings län och Science Park över projektledarskapet.

Närliggande aktiviteter

21 maj
Nätverksträff

VD-nätverket

Välkommen till VD-nätverket – ett nätverk för VD:ar och företagsledare i Jönköpings län som genom inspiration och erf...

Läs mer
21 maj
Seminarium

Så förändras globala värdekedjor av geo- och säkerhetspolitik samt den gröna omställningen

En rad omvärldsfaktorer kan få praktiska konsekvenser på företags värdekedjor.

Läs mer
22 maj
Seminarium

Kompetensdag för besöksnäringen

Välkommen till en dag där besöksnäringen och kompetens står i fokus. Vi samlar branschen och utbildningsanordnare för...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari