fbpx
2 mar
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Prisceremoni Årets unga ledande kvinna 2022

Prisceremoni Årets unga ledande kvinna 2022

en 2 mars presenteras vinnarna i två olika kategorier – Årets unga ledande kvinna 2022 och Årets unga styrelsetalang 2022 – under en festlig prisceremoni. Du kommer också få lära känna ledarna på årets lista lite bättre samt ”träffa” förra årets vinnare; Therese Salmonsson – Årets unga ledande kvinna 2021, och Hake Feka – Årets unga styrelsetalang 2021.

Här är alla ledare som är nominerade och tar plats på listan Årets unga ledande kvinna 2022. Under prisceremonin kommer vi avslöja vem av ledarförebilderna på årets lista som utmärkt sig lite extra och vinner titeln Årets unga ledande kvinna 2022. Vinnaren får bland annat presentkort på individuellt anpassad ledarskapscoachning genom Combitech och ett årskort med PT-timmar på Friskis.

Här är alla ledare som är nominerade och tar plats på listan Årets unga ledande kvinna 2022. Bild: Day fotografi

StyrelseAkademien delar också ut ett pris till Årets unga styrelsetalang 2022 som vinner en styrelseutbildning och får ta plats i North Castles styrelse som adjungerad styrelseledamot. Samtliga ledarförebilder åker dessutom på en gemensam resa fylld av kunskap, inspiration och nätverkande.

Kvällens konferencier och föreläsare: Fanny Widman

Fanny Widmans långa erfarenhet från näringslivet och av ledarskapsutveckling har lett till att hon har en unik erfarenhet av vilka praktiska verktyg som behövs för att åstadkomma ett mer inkluderande arbetsliv för både kvinnor och män.

Från medveten till action – Förstå och förändra beteenden som motverkar jämställdhet

I föreläsningen bjuds ni på Fannys story, varför hon startade podden, vad hon lärt sig genom åren och intervjuer med mer än ett hundratal av våra mest framgångsrika kvinnor i Sverige. Fanny talar om utmaningar som kvinnor möter längs sina karriärer och hur vi kan tackla dem. Men också vilket ledarskap som krävs för att skapa jämställda organisationer. Fanny tar upp verkliga situationer och utmaningar. Och bäst av allt, hon har dessutom massor med olika lösningar och tips för att undvika och hantera dessa.

Den här föreläsningen kommer öppna dina ögon och ge dig motivationen till att bidra till ett mer jämställt samhälle!

Fanny är utbildad inom verksamhetsstyrning, projektledning och marknadskommunikation och har tidigare arbetat inom flera typer av företag. Idag driver hon företaget Fannys Förebilder där hon bland annat arbetar med den uppmärksammade podcasten med samma namn, i vilken hon tillsammans med en gäst pratar om ledarskap och jämställdhet.

Hon har även gett ut boken ”Det är nog nu – Röster om jämställdhet för att förändra arbetslivet”. Med boken som bas har Fanny även byggt en digitalplattform som ger företag och organisationer kunskap, insikt, råd och konkreta verktyg att arbeta med jämställdhet.

Anmälan är bindande och vid utebliven avbokning fakturerar vi dig kostnaden även om du inte dyker upp. Det går bra att avboka din plats till och med onsdag 1 mars kl. 15.00. Avbokning sker till clara.ericsson@handelskammarenjonkoping.se. Vi skickar en påminnelse några dagar innan eventet.

Närliggande aktiviteter

29 maj
Nätverksträff

Produktionsnätverket

Produktionsnätverket i Jönköpings län är ett unikt nätverk som bygger på mångfald, nyfikenhet och respekt, där nätver...

Läs mer
30 maj
Seminarium

TRADE TALKS: Frankrike

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handel...

Läs mer
30 maj
Seminarium

EU-valdebatt i Jönköpings län – med näringslivet i fokus

För dig som företagare vill vi bjuda in till en paneldebatt med politiker som vill föra Sveriges talan i EU-parlament...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari