fbpx
28 okt
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Nätverkslunch med JIBS

Nätverkslunch med JIBS

Nätverkslunch med JIBS är ett nytt sätt att öka samverkan mellanakademi och näringsliv. Dagens tema utgår från föreställningar och fantasier om AI.

Hela vårt samhälle står inför en omställning mot att använda AI-teknologi allt mer. AI och digitalisering handlar om företagsförnyelse, det öppnar upp för nya affärsmöjligheter och är dessutom oundvikligt för att överleva som företag. Men hur börjar man?

Anette Johansson, Assistant Professor vid Jönköping International Business School, delar med sig av en nystartad forskningssatsning i samverkan på JU – AFAIR– och tidiga resultat från en delstudie som kan inspirera till hur man kan få upp AI på agendan i sin organisation. Utmaningar inom detta område visar sig vara väldigt lika, oavsett bransch.

  • Inspireras av konkreta exempel på hur andra företag har lyckats med att ta sin verksamhet till en högre nivå, i samarbete med JIBS.
  • Få en snabb inblick i hur ni kan förbereda ert företag för en AI-transformation.
  • Träffa andra företag och njut av en trevlig lunch.

Under denna lunch medverkar även Helena Zar Vallin, vd Handelskammaren, Jerker Moodysson, Dean and Managing Director, JIBS, Daniel Pittino, Associate Dean of Research, JIBS – forskar inom samma område som Anette, Vaida Staberg, External Relations, JIBS samt Linnea Lind, External Relations, JIBS.


Nätverkslunch med JIBS syftar till att bidra med konkreta exempel gällande relevant, nuvarande och framtida kompetens. Företagen som bjuds in ska inte bara inspireras eller få nya insikter, utan även få en möjlighet att knyta värdefulla kontakter för sig och sitt företag. Läs mer om nätverksluncherna här!

Närliggande aktiviteter

7 dec
Seminarium

Exportdagen 2023

Välkommen på ett event fullt av inspirerande samtal och personliga möten! Det kommer bli en eftermiddag med Emma Wikl...

Läs mer
8 dec
Medlemsevent

Frukost på Kammarn: Hållbara arbetsplatser

Det har blivit dags för årets sista Frukost På Kammarn! Frukost på Kammarn är Handelskammarens inspirerande frukostev...

Läs mer
11 dec
Utbildning

Hur påverkar näringslivet biologisk mångfald och hur kan vi leva upp till nya krav och ramverk?

Välkommen till en förmiddag med fokus på hur du som aktör inom näringslivet kan stärka din konkurrenskraft och samtid...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari