fbpx
23 maj
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Nätverkslunch med JIBS

Nätverkslunch med JIBS

Nätverkslunch med JIBS är ett sätt att öka samverkan mellan akademi och näringsliv. Är du intresserad av företagsförnyelse och innovation? Vill du hitta rättkompetens och locka framtidens talanger till ditt företag på ett effektivt sätt?

Ta chansen att träffa Jönköping International Business School (JIBS). Detta är en möjlighet för dig att lära dig mer om aktuell forskning och på vilket sätt studenter kan lyfta ditt företag på ett effektivt sätt medfräscha och moderna idéer.

JIBS bjuder in till dessa träffar för att öppna upp och styrka sin roll som mer än bara en källa för effektiv arbetskraft. I ett dubbelsidigt utbyte, genom JIBS forskning samt genom länets företags inblickar i näringslivet, syftar dessa träffar till att bidra med konkreta exempel gällande relevant, nuvarande och framtida kompetens. Till varje Nätverkslunch med JIBS bjuds en mindre grupp särskilt utvalda företag in. Detta för att samverkan och utbytet sinsemellan ska bli så aktuellt och relevant som möjligt.

Under denna lunch medverkar:

  • Helena Zar Vallin, vd Handelskammaren
  • Annika Cederfeldt, näringslivspolitisk chef Handelskammaren
  • Jerker Moodysson, Dean and Managing Director JIBS
  • Vaida Staberg, External Relations JIBS
  • Linnea Lind, External Relations JIBS

Nätverkslunch med JIBS syftar till att bidra med konkreta exempel gällande relevant, nuvarande och framtida kompetens. Företagen som bjuds in ska inte bara inspireras eller få nya insikter, utan även få en möjlighet att knyta värdefulla kontakter för sig och sitt företag. Läs mer om nätverksluncherna här!

Närliggande aktiviteter

30 maj
Nätverksträff

Ekonomichefsnätverk

Det vankas för ny nätverksträff för Ekonomichefsnätverkets deltagare! Dagens tema släpps inom kort.

Läs mer
31 maj
Seminarium

Ekonomisk omvärldsspaning

Hu mår den svenska ekonomin? Hur har EU klarat sig ur pandemi och krig? Vilka trender ser vi i världsekonomin?

Läs mer
3 jun
Nätverksträff

FRUKOST PÅ KAMMARN: Kreativa drivkrafter

Driv. Inspiration. Kreativitet. Lönsamhet. Pusselbitar som alla behövs för att lyckas driva något framgångsrikt. Fråg...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari