fbpx
6 okt
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Marknadschefnätverk

Marknadschefnätverk

Det har blivit dags för ny träff för deltagarna i marknadschefnätverket – välkomna!
Marknadschefnätverket är för dig som arbetar som marknads- eller kommunikationschef i Jönköpings län, eller för dig med liknande position. Nätverket kommer bidra med kompetensutveckling utifrån de lärdomar och erfarenheter som de övriga deltagarna besitter – du kommer få nya ovärderliga kontakter.

Dagens tema:
varumärkesidentitet, varumärkesförflyttning m.m.

Det är riktigt kul att berätta att vi under dagen kommer få besök av Emma Pantzar, marketing director, Fagerhults Belysning och få lyssna på varumärkesstrategen Johan Johansson från Differ.

Johan har en gedigen erfarenhet inom området och vi vågar påstå att han är en av de absolut vassaste varumärkesstrateger vi har i Sverige. Dessutom är han väldigt inspirerande att lyssna till. I arbetsportföljen har han en mix av varumärken som Vattenfall, SEB, Håll Sverige Rent, Coop, AMF m.fl. Han även varit med och utvecklat ”mindre” bolag. Johan har sin bas i Portugal så vi kommer att ha med honom på länk.

Vi är även mycket glada över att vi får besök (på plats) av Emma Pantzar, Marketing director på Fagerhults Belysning. Emma kommer att dela med sig av det varumärkesarbete som Fagerhult har gjort/gör/kommer att göra. Spännande!


Nätverksledare

Christer Thimarsson arbetar som Senior Advisor inom marknads- & säljfrågor och har drygt 30 års erfarenhet av affärsverksamhet och utveckling. Han har arbetat som marknadschef och drivit reklambyrå 15 år – med andra ord – han har erfarenhet från både den säljande och den köpande sidan. Christer har de senaste åren intresserat sig för hur rollerna på en marknadsavdelning förändras i och med digitaliseringen och dess utveckling. Tidigare har han dessutom haft ledande roller i olika nätverk.

Närliggande aktiviteter

28 sep
Seminarium

Tips och råd för att hantera de höga elpriserna

Elprisfrågan är en av de viktigaste och mest kritiska frågorna för våra företag både på kort och lång sikt. Enligt Ha...

Läs mer
29 sep
Seminarium

Dags att söka ersättning för Brexit-kostnader

Ersättning för de kostnader som uppstått 2020–2023 på grund av Brexit och senast nytt om handelsavtalet.

Läs mer
29 sep
Nätverksträff

Infoträff produktionsnätverk

Ett professionellt nätverk som ger verkliga resultat. Arbetar du som VD, platschef, fabrikschef eller produktionsc...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari