fbpx
14 dec
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Handelskammarens höstmöte

Handelskammarens höstmöte

OBS! Endast för medlemmar i Handelskammaren Jönköpings län. Är du osäker på om ditt företag är medlem? Hör av dig till info@handelskammarenjonkoping.se.

Det är dags för Handelskammarens höstmöte. Välkommen alla medlemmar att delta på en plats nära dig – vi kör en digital livesändning!

Agenda

  • Företagens läge i länet, med Annika Cederfeldt, ansvarig för näringslivspolitisk utveckling hos Handelskammaren. Vilka har drabbats värst? Minst? Överraskningar? Varsel? Export? Leverantörskedjor?
  • Nya stambanan, med Helena Zar Vallin, vd Handelskammaren. Senaste nytt! Vad är beslutsläget just nu? Vad innebär det för länet?
  • 100-listan, med Lina Dahlström, projektledare Handelskammaren. Vad är 100-listan? Vilka möjligheter medför den? Och varför är den så viktig just i Jönköpings län?
  • Pandemin – elände & möjligheter, med Helena och Annika som diskuterar vad de mött i kontakterna med näringslivet. Hur har näringslivet påverkats? Vilka möjligheter har öppnats upp?
  • Om Handelskammaren, med Helena, Annika och Lina. Rekrytering av nya medlemmar, varför behövs det? Vilka möjligheter ger de nya lokalerna? Dessutom, vad jobbar vi vidare med 2021?

Från vänster: Lina Dahlström, Helena Zar Vallin och Annika Cederfeldt.

Bengt Spjuth, vd Mediaspjuth, kommer leda oss och er genom samtalen där, beroende på läget, även ev gäster kommer delta i sändningen.


Vill du ställa frågor?

Har du redan nu några frågor som du skulle vilja ställa? Skicka in dem i förväg till Annika Cederfeldt via annika.cederfeldt@handelskammarenjonkoping.se. Det kommer även vara möjligt att ställa frågor via en chattfunktion under sändningen.

Närliggande aktiviteter

23 aug
Nätverksträff

Exportchefsnätverket

Ett nätverk för dig som vill expandera er export. Exportnätverket är ett nätverk för bolag som i dag har en etablerad...

Läs mer
30 aug
Nätverksträff

Försäljningschefsnätverket

Försäljningschefsnätverket ger dig en konkurrensfördel som inte kan underskattas. Du kommer att vara en del av en exk...

Läs mer
5 sep
Nätverksträff

100-listan: Så profilerar du dig för styrelseuppdrag

I samarbete med Skill Executive bjuder vi in 100-listans kandidater till ett spännande event. Söker du dina första st...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari