fbpx
24 okt
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Gemensam nätverksträff

Gemensam nätverksträff

Varmt välkomna till Handelskammarens gemensamma nätverksträff – en eftermiddag fylld med inspiration och mingel! Eftermiddagen till ära har vi bjudit in Åse Esselius – VD TURAB, Stefan Engdahl – CEO Midaq AB och Martin Klasson – Föreläsare & affärsutvecklare som kvällens inspirationstalare.

Agenda

  • 14:00 – välkomna hit
  • Åse Esselius
  • Fika
  • Stefan Engdahl
  • Break out Sessions
  • Martin Klasson
  • 18.00 slut

Åse Esselius

Åse Esselius är VD på TURAB Turbin och Regulatorservice AB, ett företag som levererar till den traditionella energibranschen som på kort tid blivit en bransch med stort fokus tack vare ökade elpriser och ökat behov av el. TURAB tillverkar samt renoverar vattenturbiner till småskalig vattenkraft.

Det finns utmaningar både i en snabbt föränderlig omvärld samt interna utmaningar i ett generationsskifte i att förbli hållbar in i framtiden. Hon har bred erfarenhet från olika företag såsom FläktGroup, Husqvarna AB samt Jönköping Energi i olika roller som ex Produktchef och Affärsutvecklare.

Åse har stort engagemang för företagande och hållbar utveckling och lägger även tid i Styrelseakademien där hon sitter i styrelsen som ledamot.

Stefan Engdahl

Stefan Engdahl är CEO på Midaq AB och var med och grundade bolaget 2017 tillsammans med Hans-Göran Frick och Håkan Sundberg. Han har varit yrkesverksam inom Ernst & Young (idag E&Y) från 1993 fram tills Midaq grundades. Stefan brinner för att leda och utveckla företag.

Han arbetar dessutom som styrelseordförande i ett par bolag utanför MIDAQ såsom Carlfors Bruk och Swede-Wheel Industrier. MIDAQ AB (mid size acquisitions) är ett investmentbolag som investerar i och utvecklar medelstora företag med etablerade affärsmodeller, ledande marknadspositioner, egna produkter och starka varumärken. MIDAQ förvärvar majoriteten i bolag och ser positivt på om säljaren vill återinvestera i bolaget. Visionen är aktivt ägande, långsiktigt perspektiv och hållbar utveckling.

Martin Klasson

Att utveckla både affärer och människor är Martins största drivkraft. Med över 25 års erfarenhet inom affärsutveckling, försäljning och ledarskap har Martin i olika roller varit med och skapat förflyttning i bolag och organisationer. Genom erfarenheter från såväl entreprenörsdrivna till börsnoterade företag, från tjänste- till produktutvecklande så har Martin en mycket bred insikt och förståelse för många olika branscher.

Martin har genom 1000-tals timmar som tränare/coach på FSK Group utvecklat människors färdigheter. När man tränar tillsammans med Martin så är det energi och delaktighet som gäller. I föreläsningen ”Vem är din attitydförebild?” kommer Martin att inspirera kring att skapa följare, vikten av en sund företagskultur och att det aldrig har varit viktigare än nu att vara extra nära kunden.

Närliggande aktiviteter

27 maj
Seminarium

CBAM: Övergången till redovisning av faktiska utsläppsvärden sker 1 juli 2024

1 juli ska de faktiska utsläppsvärdena användas i de kvartalsvisa CBAM-rapporterna.

Läs mer
29 maj
Nätverksträff

Produktionsnätverket

Produktionsnätverket i Jönköpings län är ett unikt nätverk som bygger på mångfald, nyfikenhet och respekt, där nätver...

Läs mer
30 maj
Seminarium

TRADE TALKS: Frankrike

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handel...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari