fbpx
11 jun
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » FRUKOST PÅ KAMMARN: Trender inom kontor

FRUKOST PÅ KAMMARN: Trender inom kontor

LYSTRING! Missade du vårt förra kafferep? Behöver du sällskap vid hemmakontoret på morgonkvisten? Vill du lyssna på de senaste trenderna inom kontorslandskap? NU har du chansen!

Frukost På Kammarn är tillbaka i ny upplaga med en ny laguppställning!

  • Hur lockar vi tillbaka våra medarbetare till kontoret efter drygt ett år på hemmaplan? Behövs våra traditionella kontor framöver? Vad kan vi göra för att skapa sköna arbetsplatser i de lokaler vi redan har? Ulrika Tjernström från Tengbom har svaren på det vi alla undrar.
  • Vad innebär det egentligen att ha ett friare och enklare arbetsliv? Är delning av kontorslandskap det nya? Charlotte Persson och Björn Kjellgren från Awaio berättar.
  • Sista ingången för Frukost på Kammarn står Sibbe Silvén från Bright Mind Agency för. Hur ser ett växande företag på framtidens kontor? Varför har Bright Mind valt att sitta på GRO36?

Det här vill du inte missa! 

Ladda kaffebryggarn, baka scones och koppla upp dig – så ses vi på Frukost På Kammarn den 11 juni. (Eller så har du bara i dina lurar i öronen, är redan inne på din fjärde kopp kaffe för dagen och är på språng – den strategin fungerar också).

Efter föreläsningarna kommer det bjudas in till break-out rooms där vi diskuterar kring de aktuella ämnena och möjligheten ges att få säga sitt! Kanske sitter du på ännu fler tips till hur vi ska tänka när arbetet sker på distans?

Närliggande aktiviteter

29 sep
Seminarium

EXPORTSNACK: AI på export

Hur kan du nyttja AI i ditt företag och på din exportresa? Chat GPT, röstgenering och bildgenerering – vad passar din...

Läs mer
29 sep
Medlemsevent

Frukost på Kammarn: Så når du ut genom skarp marknadsföring

Det är dags för höstens första Frukost på Kammarn! Frukost På Kammarn är Handelskammarens inspirerande frukostevent d...

Läs mer
3 okt
Seminarium

EU:s förslag till ny tullagstiftning

Förenklingar, nytt tulldatasystem och e-handelsanpassningar. Nytt spännande koncept ”Trusted and Check´traders”

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari