fbpx
11 jun
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » FRUKOST PÅ KAMMARN: Trender inom kontor

FRUKOST PÅ KAMMARN: Trender inom kontor

LYSTRING! Missade du vårt förra kafferep? Behöver du sällskap vid hemmakontoret på morgonkvisten? Vill du lyssna på de senaste trenderna inom kontorslandskap? NU har du chansen!

Frukost På Kammarn är tillbaka i ny upplaga med en ny laguppställning!

  • Hur lockar vi tillbaka våra medarbetare till kontoret efter drygt ett år på hemmaplan? Behövs våra traditionella kontor framöver? Vad kan vi göra för att skapa sköna arbetsplatser i de lokaler vi redan har? Ulrika Tjernström från Tengbom har svaren på det vi alla undrar.
  • Vad innebär det egentligen att ha ett friare och enklare arbetsliv? Är delning av kontorslandskap det nya? Charlotte Persson och Björn Kjellgren från Awaio berättar.
  • Sista ingången för Frukost på Kammarn står Sibbe Silvén från Bright Mind Agency för. Hur ser ett växande företag på framtidens kontor? Varför har Bright Mind valt att sitta på GRO36?

Det här vill du inte missa! 

Ladda kaffebryggarn, baka scones och koppla upp dig – så ses vi på Frukost På Kammarn den 11 juni. (Eller så har du bara i dina lurar i öronen, är redan inne på din fjärde kopp kaffe för dagen och är på språng – den strategin fungerar också).

Efter föreläsningarna kommer det bjudas in till break-out rooms där vi diskuterar kring de aktuella ämnena och möjligheten ges att få säga sitt! Kanske sitter du på ännu fler tips till hur vi ska tänka när arbetet sker på distans?

Närliggande aktiviteter

26 jun
Seminarium

Almedalen 2024

För tredje året i rad är vi på plats under Almedalsveckan tillsammans med de fyra handelskamrarna i södra Sverige. De...

Läs mer
30 aug
Nätverksträff

Försäljningschefsnätverket

Försäljningschefsnätverket ger dig en konkurrensfördel som inte kan underskattas. Du kommer att vara en del av en exk...

Läs mer
5 sep
Nätverksträff

100-listan: Så profilerar du dig för styrelseuppdrag

I samarbete med Skill Executive bjuder vi in 100-listans kandidater till ett spännande event. Söker du dina första st...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari