fbpx
23 feb
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Frukost på Kammarn: Prestation & framgång – vad kan näringslivet lära av elitidrotten?

Frukost på Kammarn: Prestation & framgång – vad kan näringslivet lära av elitidrotten?

Vad särskiljer de bästa idrottarna i världen? Och hur är det relevant för en hållbar prestation även för näringslivets ledare och entreprenörer? Det kommer Kristian Skarphagen att dela med sig av under nästa Frukost på Kammarn den 23 februari!

Kristian har de senaste 13 åren, i rollen som fyscoach, arbetat behind the scenes på internationell elitnivå. Där förbereder han och ger de bästa förutsättningarna till världseliten i en av världens största ishockeyorganisationer – Chicago Blackhawks i NHL.

Dessa lärdomar och nycklar brinner han även för att överföra till ledare i näringslivet. Kristian kommer att ge svar på hur du skapar lönsamma, effektiva och hållbara individer, ledare, team och företag.

Kristian Skarphagen. Bild: privat

Vi börjar med frukost och mingel vid 07:30 och kör igång programmet kl. 8! Vi ser fram emot att träffa dig där – varmt välkommen med din anmälan!

Begränsat antal platser! Se till att säkra din biljett redan idag.

Närliggande aktiviteter

17 maj
Seminarium

EXPORTSNACK – Så gör du affärer i Baltikum

Häng med på veckans exportsnack då Juta Lander, Expand Abroad Services poppar upp och snackar affärer i Baltikum.

Läs mer
17 maj
Seminarium

Elmia produktionsmässor

Vi ses väl på Elmia produktionsmässor den 14-17 maj? Under dagarna kommer du kunna prata med oss om en av våra hjärte...

Läs mer
21 maj
Nätverksträff

VD-nätverket

Välkommen till VD-nätverket – ett nätverk för VD:ar och företagsledare i Jönköpings län som genom inspiration och erf...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari