fbpx
25 feb
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » FRUKOST PÅ KAMMARN: Framtidens mötesplatser

FRUKOST PÅ KAMMARN: Framtidens mötesplatser

Stoppa pressarna! 25 februari är det dags för årets första Frukost på Kammarn! Inget snack om att våra mötesplatser har skiftat. Resmönster förändrats. Om vi nu blickar framåt, vad tror vi om vårt nya sätt att möta människor? Hur ska vi tänka? Var ses vi, och på vilket sätt?

Tillsammans med Mikael Lundberg, tidigare vd Lingmerths Resebyrå, Anna-Karin Zinnerfors, affärsområdeschef Elmia, och Henrik Älverdal, kommersiell chef Jönköping Airport, ska vi spåna kring framtidens mötesplatser och sätt att resa. Välkommen att delta såväl fysiskt som digitalt!

  • Hur ser vi på resor, möten och event framåt? Vad behöver vi tänka på? Denna info sitter så klart Mikael på från Lingmerths tidigare kundundersökningar och dessutom har han nog ett och ett annat tips om vad du som företagare kan tänka på.
  • Elmia, ett av Nordens ledande mässföretag och tidigare en given mötesplats för företag och människor. Men nu då? Var kommer vi att mötas? På vilket sätt? Elmia är då inte sena på att vara kreativa och ställa om, och det kommer Anna-Karin dela med sig av och ta oss med in i framtiden.
  • Jönköping Airport. Nära dig. Och ja, vadå? Hur kommer vi resa? Vart kommer vi resa? Men än mer spännande är ju hur utvecklingen inom flygbranschen ser ut. Vad för fordon kommer vi ens resa med i framtiden? Henrik delar inte bara med sig kring varför flygplatsen har ett unikt läge, utan även framtidsspan kring resmönster.

Vad har du själv för tankar om framtidens mötesplatser? Varför inte slå tre flugor i en smäll?! Kom till Handelskammaren för lite frukost, ta del av morgonens framtidsspan OCH dela med dig om vad du tror framåt sett.

Vi ses 25 februari!


Deltagarlista delas med Mikael Lundberg, Anna-Karin Zinnerfors och Henrik Älverdal. 

Närliggande aktiviteter

7 dec
Seminarium

Exportdagen 2023

Välkommen på ett event fullt av inspirerande samtal och personliga möten! Det kommer bli en eftermiddag med Emma Wikl...

Läs mer
8 dec
Medlemsevent

Frukost på Kammarn: Hållbara arbetsplatser

Det har blivit dags för årets sista Frukost På Kammarn! Frukost på Kammarn är Handelskammarens inspirerande frukostev...

Läs mer
11 dec
Utbildning

Hur påverkar näringslivet biologisk mångfald och hur kan vi leva upp till nya krav och ramverk?

Välkommen till en förmiddag med fokus på hur du som aktör inom näringslivet kan stärka din konkurrenskraft och samtid...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari