fbpx
25 feb
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » FRUKOST PÅ KAMMARN: Framtidens mötesplatser

FRUKOST PÅ KAMMARN: Framtidens mötesplatser

Stoppa pressarna! 25 februari är det dags för årets första Frukost på Kammarn! Inget snack om att våra mötesplatser har skiftat. Resmönster förändrats. Om vi nu blickar framåt, vad tror vi om vårt nya sätt att möta människor? Hur ska vi tänka? Var ses vi, och på vilket sätt?

Tillsammans med Mikael Lundberg, tidigare vd Lingmerths Resebyrå, Anna-Karin Zinnerfors, affärsområdeschef Elmia, och Henrik Älverdal, kommersiell chef Jönköping Airport, ska vi spåna kring framtidens mötesplatser och sätt att resa. Välkommen att delta såväl fysiskt som digitalt!

  • Hur ser vi på resor, möten och event framåt? Vad behöver vi tänka på? Denna info sitter så klart Mikael på från Lingmerths tidigare kundundersökningar och dessutom har han nog ett och ett annat tips om vad du som företagare kan tänka på.
  • Elmia, ett av Nordens ledande mässföretag och tidigare en given mötesplats för företag och människor. Men nu då? Var kommer vi att mötas? På vilket sätt? Elmia är då inte sena på att vara kreativa och ställa om, och det kommer Anna-Karin dela med sig av och ta oss med in i framtiden.
  • Jönköping Airport. Nära dig. Och ja, vadå? Hur kommer vi resa? Vart kommer vi resa? Men än mer spännande är ju hur utvecklingen inom flygbranschen ser ut. Vad för fordon kommer vi ens resa med i framtiden? Henrik delar inte bara med sig kring varför flygplatsen har ett unikt läge, utan även framtidsspan kring resmönster.

Vad har du själv för tankar om framtidens mötesplatser? Varför inte slå tre flugor i en smäll?! Kom till Handelskammaren för lite frukost, ta del av morgonens framtidsspan OCH dela med dig om vad du tror framåt sett.

Vi ses 25 februari!


Deltagarlista delas med Mikael Lundberg, Anna-Karin Zinnerfors och Henrik Älverdal. 

Närliggande aktiviteter

26 jun
Seminarium

Almedalen 2024

För tredje året i rad är vi på plats under Almedalsveckan tillsammans med de fyra handelskamrarna i södra Sverige. De...

Läs mer
30 aug
Nätverksträff

Försäljningschefsnätverket

Försäljningschefsnätverket ger dig en konkurrensfördel som inte kan underskattas. Du kommer att vara en del av en exk...

Läs mer
5 sep
Nätverksträff

100-listan: Så profilerar du dig för styrelseuppdrag

I samarbete med Skill Executive bjuder vi in 100-listans kandidater till ett spännande event. Söker du dina första st...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari