fbpx
3 jun
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » FRUKOST PÅ KAMMARN: Kreativa drivkrafter

FRUKOST PÅ KAMMARN: Kreativa drivkrafter

ÄNTLIGEN, dags för Frukost på Kammarn igen! Driv. Inspiration. Kreativitet. Lönsamhet. Pusselbitar som alla behövs för att lyckas driva något framgångsrikt. 3 juni får du träffa tre inspirerande företagare, som alla gör det på sitt sätt.  

Vad har Swedese, El Duderino och Me in Color gemensamt? Alla har hittat sina nycklar till att driva lönsamma företag, på sitt eget sätt. Vad motiverar dem? Var får de sin inspiration och drivkraft ifrån?  

  • Swedese Möbler AB är inte bara världskända för Lamino-fåtöljen, utan ett klassiskt svenskt möbelföretag med stark förankring i både hem och i offentlig miljö. Swedeses idé är den samma idag som för över sjuttio år sedan: Att skapa vackra möbler för framtiden med avstamp i en modern skandinavisk tradition. Hur får man lönsamhet i en kreativ bransch där man jobbar med designers? Elias Stenberg, Marketing Manager på Swedese, gästar oss denna morgon.
  • “Vi reser och vi lär, vi övar och lär ut, vi vågar vara unika och vi vågar gå ensamma på en väg byggd av högsta kvalitet och dessutom har vi jävligt roligt”. Med skyhöga ambitioner och ett personligt värdskap i en avslappnad miljö DÄR hittar du El Duderino, en prisad krog på Öster i Jönköping. Gänget på El Duderino säger att de “leker företag”, uppenbarligen vet de vad de gör och sätter Jönköping på kartan! Var får de sitt mod och inspiration från? Vad får de att fortsätta testa nya saker? Alexander ”Lander” Larsson, en av drivkrafterna på El Duderino gästar! 
  • Sommaren 2019 släppte Åsa Juneström, smyckes- och kläddesigner, grundare och ägare av Me in Color, sin första klädkollektion. Denna morgon tar hon oss med in i sin färgglada värld. Med sin design vill Åsa bidra till att sprida mer färg, glädje och personlighet och att driva företag med hjärtat är något som tagit henne långt, ändå till SVT:s tv-program Draknästet. Vad gör just Åsas kläder unika och hur ser hon på utmaningen som hela klädindustrin står för? Kan hon göra annorlunda och hur ska hon lyckas nå ut i det stora bruset?  

Att det finns mängder med olika sätt att driva företag är uppenbart! Kom till Handelskammaren för lite frukost och ta del av morgonens inspirerande och kreativa drivkrafter. 

Vi ses 3 juni!


Deltagarlista delas med Alexander ”Lander” Larsson, Åsa Juneström och Elias Stenberg.

Närliggande aktiviteter

19 apr
Seminarium

EXPORTSNACK – Så väljer du din exportmarknad

Häng med på exportsnack då Anders Bohman, Business Sweden poppar upp och snackar prioritering och val av marknad.

Läs mer
22 apr
Nätverksträff

Exportchefsnätverket

Ett nätverk för dig som vill expandera er export. Exportnätverket är ett nätverk för bolag som i dag har en etablerad...

Läs mer
23 apr
Nätverksträff

Hållbarhetschefsnätverket

Nätverket består av företag från hela regionen och syftar till att skapa ett brett kontaktnät som erbjuder erfarenhet...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari