fbpx
29 sep
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Frukost på Kammarn: Så når du ut genom skarp marknadsföring
Fullbokat

Frukost på Kammarn: Så når du ut genom skarp marknadsföring

Det är dags för höstens första Frukost på Kammarn! Frukost På Kammarn är Handelskammarens inspirerande frukostevent där kunskapsbanken blir laddad av engagerade föreläsare och där du har möjlighet att nätverka med företagare från Jönköpings län.

Varmt välkommen till ett inspirerande frukostseminarium där vi kommer att utforska konsten av skarp marknadsföring och hur du kan nå ut på ett sätt som fångar din målgrupps uppmärksamhet. Vi har äran att ha med oss Ellinor Hellberg och David Vesterlund – två framstående gäster som kommer att dela med sig av sina unika erfarenheter och insikter inom marknadsföring.

Så når du ut genom skarp marknadsföring!

Klockan 07.30 öppnar vi upp dörrarna för frukost och mingel – så, ställ klockan, klä på dig ett härligt humör och förflytta dig till oss på Barnarpsgatan 11 i Jönköping så brygger vi kaffe och fixar frulle! Ganska schysst deal va?! Temat för morgonen är marknadsföring och synlighet.

Morgonens gäster

Ellinor Hellberg, Grundare och VD på Honst och Honst Models

Ellinor jobbar ivrigt mot sin komplexa drömtitel som kommunikationsutvecklingskonsult. Bakom sig har hon en 12 år lång frilanskarriär som fotograf och copywriter, en utbildning från Berghs samt roller på byrå och inhouse som projektledare, planner, kreatör och marknadskoordinator. Receptet på hennes driv och nyfikenhet är lika delar trendspaning, analys och kreativitet.

Med sina erfarenheter och insikter till grund startade hon Honst år 2020 — en modulär marknadsföringsbyrå som vänder uppochner på den traditionella fasonen. Istället för att serva varje kund med ett statiskt team har företaget antagit en hybrid affärsmodell mer anpassad för nu- och framtid; med specialistkompetenser i ett nätverk av 11 anställda och 52 konsulter. Det gör att team Honst kan bli exakt så stort eller litet som projektet kräver, och erbjudandet skräddarsys efter uppdragets behov och förutsättningar. Som en helt vanlig kommunikationsbyrå alltså. Bara lite mer modern.

David Vesterlund, grundare och VD på Incredible Revenue

David Vesterlund, har en bakgrund från finansbranschen och omfattande SEO-kunskap. David arbetar nära några av nyckelkunderna och hjälper teamet att växa och uppnå otroliga resultat för varje kund i alla delar av världen.

IncRev är ett ledande SEO- företag som har sedan det grundades 2015 hjälpt företag dra nytta av den snabba teknologiska utvecklingen och det ständigt föränderliga digitala landskapet. Increv hjälper företag med att bygga en trovärdig trafik och online närvaro, scala upp i nya geografiska regioner samt hjälper företag med att tränga igenom medielandskapet och bli publicerade i nischade medier världen över.

Tack vare IncRevs unika tillvägagångsätt har företagets omsättning ökat från 2 miljoner till ca 70 miljoner på 3 år och är idag aktiva i 35 länder.

Vi ses 29:e september!

Närliggande aktiviteter

29 sep
Seminarium

EXPORTSNACK: AI på export

Hur kan du nyttja AI i ditt företag och på din exportresa? Chat GPT, röstgenering och bildgenerering – vad passar din...

Läs mer
3 okt
Seminarium

EU:s förslag till ny tullagstiftning

Förenklingar, nytt tulldatasystem och e-handelsanpassningar. Nytt spännande koncept ”Trusted and Check´traders”

Läs mer
13 okt
Nätverksträff

HR-chefsnätverk

Äntligen dags för ny nätverksträff för HR-chefsnätverket. Nätverket består av företag från hela regionen och syftar ...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari