fbpx
24 feb
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Frukost på Kammarn

Frukost på Kammarn

Äntligen dags för årets första Frukost På Kammarn – ett inspirerande evenemang där kunskapsbanken blir laddad av motiverade och engagerade föreläsare. Morgonens tema är samhällsengagemang ur lokalt och globalt perspektiv.

Samhällsengagemang är viktigt på många sätt. Som företag kan ni bidra till att lösa viktiga samhällsutmaningar samtidigt som det bygger upp en stolthet och ett engagemang hos medarbetarna. En win-win situation som gynnar samhället samtidigt som det bidrar till affärsnytta.

Till årets första frukost på Kammarn har vi bjudit in Åsa Thegström, affärsenhetschef för Training & Simulation – Saab, och Magnus Olsson, VD – Länsförsäkringar Jönköping. Under ett inspirerade frukostseminarium kommer de att dela med sig av hur SAAB och Länsförsäkringar arbetar med samhällsengagemang på lokal och global nivå.

Åsa Thegström, affärsenhetschef för Training & Simulation – Saab & Magnus Olsson, VD – Länsförsäkringar Jönköping.

Åsa Thegström

Vilka utmaningar finns framåt? Saabs Åsa Thegström, affärsenhetschef för Training & Simulation med huvudkontor i Huskvarna berättar om verksamheten och uppdraget – keeping people and society safe. Det är ett grundläggande mänskligt behov och en mänsklig rättighet att känna trygghet. På Saab delar alla medarbetare ett och samma uppdrag; att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Saabs ca 18 000 medarbetare är idag verksamma i 30 länder och har samarbeten med över 100 nationer. Vår lokala närvaro runtom i Sverige bygger en stark och kreativ organisation, vilket är avgörande för att skapa en uthållig försvarsförmåga.

Magnus Olsson

Länsförsäkringar Jönköping är ett lokalt bolag med tjänster inom bank, försäkring, pension och fastighetsförmedling som vill vara en aktiv del i det lokala samhället, därav ett stort samhällsengagemang. Magnus kommer berätta om Länsförsäkringars samhällsengagemang som omfattar allt från olika typer av skadeförebyggande åtgärder till socialt engagemang som till exempel sponsring av ungdomsidrott, verka för jämlikhet och trygghet i socialt utsatta områden.

Närliggande aktiviteter

29 sep
Seminarium

EXPORTSNACK: AI på export

Hur kan du nyttja AI i ditt företag och på din exportresa? Chat GPT, röstgenering och bildgenerering – vad passar din...

Läs mer
29 sep
Medlemsevent

Frukost på Kammarn: Så når du ut genom skarp marknadsföring

Det är dags för höstens första Frukost på Kammarn! Frukost På Kammarn är Handelskammarens inspirerande frukostevent d...

Läs mer
3 okt
Seminarium

EU:s förslag till ny tullagstiftning

Förenklingar, nytt tulldatasystem och e-handelsanpassningar. Nytt spännande koncept ”Trusted and Check´traders”

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari