fbpx
19 jan
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » 100-listans årsevent

100-listans årsevent

NYTT DATUM 19/1

Välkommen till 100-listans årsevent – en kväll fylld av inspiration och mingel! Vi är väldigt glada över att kunna presentera Helena Nordström som kvällens inspirationstalare. Helena har en gedigen erfarenhet av styrelsearbete och kommer att dela med sig av tips och råd till den som redan arbetar med eller vill arbeta mer med styrelsefrågor.

Helenas erfarenhet gällande styrelsearbete är minst sagt imponerande! Styrelsefrågor har hon i blodet sedan uppväxten i stallet där hon och vännerna bedrev styrelsearbete i ungdomssektionen. Idag är Helena styrelsecertifierad genom StyrelseAkademien och har gått deras ordförandeutbildning. Hon är styrelseordförande i SaaS-bolaget Gaia i Norrköping, där hon varit verksam i styrelsen i 7 år och är dessutom styrelseledamot i Malmstens stiftelse. Hon har tidigare varit styrelseledamot i rekryteringsbolaget Skill och i Filmbyn Småland.

Till vardags är Helena VD och en av ägarna av Placebrander med verksamhet över hela Norden. Nyligen har Placebrander rekryterat en extern styrelse som stöd i sin tillväxtresa.

Målgrupp

Detta event riktar sig till dig som är partner eller är med på Handelskammaren Jönköpings läns 100-lista. Saknar du inbjudan? Hör av dig till Clara Ericsson, kommunikatör och eventkoordinator.

Helena Nordström. Foto: privat.

Om 100-listan

100-listan är skapad av Handelskammaren Jönköpings län för att öka kompetensen i Jönköpings läns bolagsstyrelser. På listan finner du kandidater som alla har minst två års erfarenhet av styrelsearbete i affärsdrivande verksamhet och/eller två års erfarenhet av arbete i ledande befattning i affärsdrivande bolag. Projektet med 100-listan möjliggörs tack vare samarbetspartners i Jönköpings län.

Närliggande aktiviteter

29 sep
Seminarium

EXPORTSNACK: AI på export

Hur kan du nyttja AI i ditt företag och på din exportresa? Chat GPT, röstgenering och bildgenerering – vad passar din...

Läs mer
29 sep
Medlemsevent

Frukost på Kammarn: Så når du ut genom skarp marknadsföring

Det är dags för höstens första Frukost på Kammarn! Frukost På Kammarn är Handelskammarens inspirerande frukostevent d...

Läs mer
3 okt
Seminarium

EU:s förslag till ny tullagstiftning

Förenklingar, nytt tulldatasystem och e-handelsanpassningar. Nytt spännande koncept ”Trusted and Check´traders”

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari