fbpx
4 maj
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Företagsforum Jönköpings län

Företagsforum Jönköpings län

Mycket ställs på ända av den rådande pandemin och mitt i allt ställs företagare inför stora utmaningar under osäkra förhållanden. Handelskammaren vill tillsammans med CeFEO (Centre for Family Entrepreneurship and Ownership) på Internationella Handelshögskolan i Jönköping, bjuda in till samtal för utbyte av erfarenheter och framåtblickande. Därför bjuder vi in till ett digitalt diskussionsforum för regionens företagare: Företagsforum Jönköpings län. 

Vi vänder oss till dig som är företagare eller på andra sätt jobbar för regionens företagsklimat. Första tillfället inleds med en nulägesanalys av regionen baserat på Handelskammarens enkätundersökningar, därefter är ordet fritt.  

Måndagen den 4:e maj är det dags för första tillfället och du deltar kostnadsfritt via länken till Zoom-mötet som du får genom att anmäla dig HÄR.

Värdar:

 

T.h. Kajsa Haag, t.v. Helena Zar Vallin.

  • Kajsa Haag, Co-Director CeFEO & universitetslektor, Internationella Handelshögskolan i Jönköping.
  • Helena Zar Vallin, vd, Handelskammaren Jönköpings län.

Paneldeltagare träff 1:

T.v. Anders Melander, t.h. Mattias Nordqvist.

  • Anders Melander, Docent företagsekonomi, Internationella Handelshögskolan i Jönköping.
  • Mattias Nordqvist, Professor företagsekonomi, Handelshögskolan i Stockholm och Internationella Handelshögskolan i Jönköping.

Vid varje tillfälle kommer vi ha med oss företagsledare från länet samt några av Jönköpings mest erfarna företagsforskare, som kommer att dela med sig av sin syn baserat på sin egen forskning och sin inblandning i den internationella forskningsfronten. 

Vi planerar för fyra forum, som kommer att äga rum varannan måndag fram till sommaren. Vi är nyfikna på era tankar, behov samt funderingar och utvecklar gärna formatet efter era önskemål.  

Vi ses den 4:e maj! 

Datum för kommande forum är 18:e maj, 1:a juni, 15:e juni – alla träffar kl. 16.00.

Närliggande aktiviteter

1 jun
Seminarium

TRADE TALKS: Kanada

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handel...

Läs mer
2 jun
Seminarium

Exportsnack: Finansiera din exportsatsning!

Häng mé på veckans exportsnack och lyssna in hur du kan finansiera din exportsatsning! Snabba på ditt företags utveck...

Läs mer
2 jun
Seminarium

Frukost på Kammarn – Så blir du en grym arbetsgivare

Frukost På Kammarn är ett inspirerande evenemang där kunskapsbanken blir laddad av motiverade och engagerade föreläsa...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari