fbpx
11 mar
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » EXPORTSNACK: Växla upp din exportsatsning med en check!

EXPORTSNACK: Växla upp din exportsatsning med en check!

Häng mé på veckans exportsnack och ta del av de extra pengar som EU satsar på utveckling av företag.

Snabba på ditt företags utveckling med en check för internationalisering som täcker 50% av dina externa kostnader. Är ditt företag redo för en internationell satsning? Vill du ha halva satsningen betald? Just nu finns det pengar att söka!

Under veckans exportsnack får du veta mer om vad du kan söka för, hur du ansöker och lyssna på företag som nyttjat checken.

Häng mé och ta del av de extra pengar som EU satsar på utveckling av företag. Helena Dädeby, Enterprise Europe Network och Mikael Gustafsson, Region Jönköpings län.

Läs mer om checkarna här!

FÖR VEM?

Exportsnack riktar sig till dig, som oavsett om du redan exporterar eller inte, vill låta dig inspireras av andra exportföretag, ta del av information och expertis inom olika exportfrågor, och som vill veta mer om vilka stöd och hjälp som finns för att lyckas med dina exportsatsningar.

Häng mé på veckans snackis om export!


OM EXPORTSNACK
En serie korta, informativa och inspirerande webinars på temat export. Vi utlovar snack om export och likt en snackspåse erbjuds du ut ett varierat utbud, där vi varje tillfälle poppar olika teman och innehåll. Välkommen att hänga mé, lyssna in och passa på att ställa dina exportfrågor!

ARRANGÖRER
Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings län: Region Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden.

Närliggande aktiviteter

26 jun
Seminarium

Almedalen 2024

För tredje året i rad är vi på plats under Almedalsveckan tillsammans med de fyra handelskamrarna i södra Sverige. De...

Läs mer
30 aug
Nätverksträff

Försäljningschefsnätverket

Försäljningschefsnätverket ger dig en konkurrensfördel som inte kan underskattas. Du kommer att vara en del av en exk...

Läs mer
5 sep
Nätverksträff

100-listan: Så profilerar du dig för styrelseuppdrag

I samarbete med Skill Executive bjuder vi in 100-listans kandidater till ett spännande event. Söker du dina första st...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari