fbpx
27 okt
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » EXPORTSNACK: Ta din exportförsäljning till nästa nivå!

EXPORTSNACK: Ta din exportförsäljning till nästa nivå!

Neal Greenspan poppar upp och tipsar om hur du skapar pitchen som ökar din exportförsäljning.

En välutformad pitch är avgörande, oavsett om du söker finansiering, partnerskap eller nya kunder. Att skapa en pitch som verkligen sticker ut och fångar uppmärksamheten kan vara en utmaning. Många företag behöver öva på sin presentationsteknik och hitta rätt försäljningsargument. Ofta fastnar man i ett inifrån och ut perspektiv snarare än att fokusera på kundens utmaningar och behov. Att anpassa sitt budskap och förstå kunden är avgörande för att ta hem affären, inte minst när det gäller exportförsäljning.

Här får du några av Neals bästa tips på hur du kan öka intresset och genomslagskraften av ditt erbjudande genom en vass pitch! Häng mé på veckans snackis om export!

OM EXPORTSNACK

En serie korta, informativa och inspirerande webinars på temat export.

Vi utlovar snack om export och likt en snackspåse erbjuds du ut ett varierat utbud, där vi varje tillfälle poppar olika teman och innehåll.  Välkommen att hänga mé, lyssna in och passa på att ställa dina exportfrågor!

FÖR VEM?

Exportsnack riktar sig till dig, som oavsett om du redan exporterar eller inte, vill låta dig inspireras av andra exportföretag, ta del av information och expertis inom olika exportfrågor, och som vill veta mer om vilka stöd och hjälp som finns för att lyckas med dina exportsatsningar.

ARRANGÖRER:

Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings län

Region Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden.

Aktörerna inom Regional Exportsamverkan Jönköpings län samverkar med olika insatser och aktiviteter för att öka exporten bland företag i länet. Företag är välkomna att ta kontakt med någon av oss aktörer i Regional exportsamverkan. Oavsett vilken exportfrämjande organisation som du initialt tar kontakt med så får du hjälp att hitta rätt kompetens för att lösa de utmaningar som du står inför.

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Tillväxtverket.

Närliggande aktiviteter

29 maj
Nätverksträff

Produktionsnätverket

Produktionsnätverket i Jönköpings län är ett unikt nätverk som bygger på mångfald, nyfikenhet och respekt, där nätver...

Läs mer
30 maj
Seminarium

TRADE TALKS: Frankrike

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handel...

Läs mer
30 maj
Seminarium

EU-valdebatt i Jönköpings län – med näringslivet i fokus

För dig som företagare vill vi bjuda in till en paneldebatt med politiker som vill föra Sveriges talan i EU-parlament...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari