fbpx
31 mar
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Exportsnack: Så når du ut digitalt

Exportsnack: Så når du ut digitalt

Häng mé på veckans exportsnack och ta del av Sandra-Stina Vesterlund, grundare och delägare av SEO-bolaget Incredible Revenue, värdefulla tips om hur du kan lyckas med din e-handel internationellt och synas digitalt.

SEO-bolaget Incredible Revenue har på bara tre år vuxit med en rasande fart och är idag verksamma i 37 länder med en omsättning på nära 70 miljoner kronor. Vilken marknad ska du välja och hur ser konkurrenssituationen ut? Hur kan du sticka ut och bli synlig på nätet? Under nästa veckas exportsnack har vi bjudit in Sandra-Stina Vesterlund, grundare och delägare av SEO-bolaget Incredible Revenue, som arbetat med varumärken som NA-KD, Nord VPN, Daytrading.com och Börskollen. Nyligen kammade de hem svenska SEO-priset 2022 inom finans. Häng mé på nästa veckas snackis om export!

Om Exportsnack

En serie korta, informativa och inspirerande webinars på temat export. Vi utlovar snack om export och likt en snackspåse erbjuds du ett varierat utbud, där vi vid varje tillfälle poppar olika teman och innehåll. Välkommen att hänga mé, lyssna in och passa på att ställa dina exportfrågor! Vi ses på fredagar 11:30-12:00. Webinaren är kostnadsfria. Håll utkik i kalendariet för kommande exportsnack!

Målgrupp

Exportsnack riktar sig till dig, som oavsett om du redan exporterar eller inte, vill låta dig inspireras av andra exportföretag, ta del av information och expertis inom olika exportfrågor, och som vill veta mer om vilka stöd och hjälp som finns för att lyckas med dina exportsatsningar.

Arrangörer

Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings län: Region Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden.

Aktörerna inom Regional Exportsamverkan Jönköpings län samverkar med olika insatser och aktiviteter för att öka exporten bland företag i länet. Företag är välkomna att ta kontakt med någon av oss aktörer i Regional exportsamverkan. Oavsett vilken exportfrämjande organisation som du initialt tar kontakt med så får du hjälp att hitta rätt kompetens för att lösa de utmaningar som du står inför.

Närliggande aktiviteter

7 dec
Seminarium

Exportdagen 2023

Välkommen på ett event fullt av inspirerande samtal och personliga möten! Det kommer bli en eftermiddag med Emma Wikl...

Läs mer
8 dec
Medlemsevent

Frukost på Kammarn: Hållbara arbetsplatser

Det har blivit dags för årets sista Frukost På Kammarn! Frukost på Kammarn är Handelskammarens inspirerande frukostev...

Läs mer
11 dec
Utbildning

Hur påverkar näringslivet biologisk mångfald och hur kan vi leva upp till nya krav och ramverk?

Välkommen till en förmiddag med fokus på hur du som aktör inom näringslivet kan stärka din konkurrenskraft och samtid...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari