fbpx
15 dec
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Exportsnack: Så hittar du internationell kompetens

Exportsnack: Så hittar du internationell kompetens

Vill du veta hur du kan hitta och rekrytera talangfulla internationella studenter som kan hjälpa dig att utveckla din exportverksamhet? Då är du välkommen till årets sista Exportsnack, där du får höra inspirerande berättelser från QTECH GROUP som jobbar aktivt med internationella talanger och Jönköping University som berättar hur du kan komma i kontakt med rätt internationella studenter som vill jobba i Sverige.

I dag står företag för en av de största kompetensutmaningar på många år och i princip alla företag har stort behov av att hitta rätt personal. Samtidigt så passerar det ca 2000 internationella studenter varje år på Jönköping University där merparten av dem vill stanna kvar och starta sina karriärer i vårt län. Hur kan vi tillvara ta denna möjlighet och skapa en matchning mellan företagen och de internationella studenterna?

Anmäl dig idag och säkra din plats till detta spännande och givande event. Du får chansen att ställa dina frågor direkt till deltagarna. Exportsnack äger rum den 15 december kl. 11.30-12.00 och det är digitalt.

Exportsnacket leds av Annika Cederfeldt Jiveby på Handelskammaren Jönköpings län. Med sig i studion har hon Maria Cederholm Granelund, Jönköping University och Sofia Davidsson, Affärsutvecklare QTECH GROUP.Häng mé på veckans snackis om export!

Annika Cederfeldt Jiveby leder Exportsnack den 15/12.

OM EXPORTSNACK

En serie korta, informativa och inspirerande webinars på temat export. Vi utlovar snack om export och likt en snackspåse erbjuds du ut ett varierat utbud, där vi varje tillfälle poppar olika teman och innehåll.  Välkommen att hänga mé, lyssna in och passa på att ställa dina exportfrågor! Vi ses på fredagar 11:30-12:00.Webinaren är kostnadsfria. Håll utkik i kalendariet efter kommande exportsnack!

FÖR VEM?

Exportsnack riktar sig till dig, som oavsett om du redan exporterar eller inte, vill låta dig inspireras av andra exportföretag, ta del av information och expertis inom olika exportfrågor, och som vill veta mer om vilka stöd och hjälp som finns för att lyckas med dina exportsatsningar.

ARRANGÖRER:

Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings län: Region Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden.

Aktörerna inom Regional Exportsamverkan Jönköpings län samverkar med olika insatser och aktiviteter för att öka exporten bland företag i länet. Företag är välkomna att ta kontakt med någon av oss aktörer i Regional exportsamverkan. Oavsett vilken exportfrämjande organisation som du initialt tar kontakt med så får du hjälp att hitta rätt kompetens för att lösa de utmaningar som du står inför.

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Tillväxtverket.

Närliggande aktiviteter

21 maj
Nätverksträff

VD-nätverket

Välkommen till VD-nätverket – ett nätverk för VD:ar och företagsledare i Jönköpings län som genom inspiration och erf...

Läs mer
21 maj
Seminarium

Så förändras globala värdekedjor av geo- och säkerhetspolitik samt den gröna omställningen

En rad omvärldsfaktorer kan få praktiska konsekvenser på företags värdekedjor.

Läs mer
22 maj
Seminarium

Kompetensdag för besöksnäringen

Välkommen till en dag där besöksnäringen och kompetens står i fokus. Vi samlar branschen och utbildningsanordnare för...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari