fbpx
17 maj
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » EXPORTSNACK – Så gör du affärer i Baltikum

EXPORTSNACK – Så gör du affärer i Baltikum

Häng med på veckans exportsnack då Juta Lander, Expand Abroad Services poppar upp och snackar affärer i Baltikum. Ta del av hennes tips kring hur man förhandlar effektivt med affärspartners i Baltikum samt stänger affärer.

Juta är född i Estland, men har bott i Sverige i 20 år, hon har därmed en djup förståelse för affärskulturen i dessa länder, vilket ofta är avgörande för framgångsrika affärer utomlands. Med lång erfarenhet inom försäljning från olika branscher driver hon idag ett konsultföretag, Expand Abroad Services, där hon hjälper företag att identifiera affärsmöjligheter och etablera sig på den baltiska marknaden.

Under Exportsnacket kommer Juta dela med sig av sina erfarenheter och bästa framgångstips för att lyckas i Baltikum. Vilka kulturella skillnader finns och hur kan man hitta ett gemensamt språk för att bygga långsiktiga och gynnsamma affärsrelationer?

Häng med på veckans snackis om export som sker i samarbete med Expand Abroad Services!

Om Exportsnack

En serie korta, informativa och inspirerande webinars på temat export. Vi utlovar snack om export och likt en snackspåse erbjuds du ett varierat utbud, där vi varje tillfälle poppar olika teman och innehåll. Välkommen att hänga med, lyssna in och passa på att ställa dina exportfrågor! Vi ses på fredagar 11:30-12:00. Webinaren är kostnadsfria. Håll utkik i kalendariet efter kommande exportsnack!

För vem?

Exportsnack riktar sig till dig, som oavsett om du redan exporterar eller inte, vill låta dig inspireras av andra exportföretag. Det är för dig som vill ta del av information och expertis inom olika exportfrågor, och som vill veta mer om vilka stöd och hjälp som finns för att lyckas med dina exportsatsningar.

Arrangörer

Aktörerna inom Regional Exportsamverkan Jönköpings län är:
Region Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden.

Aktörerna inom Regional Exportsamverkan Jönköpings län samverkar med olika insatser och aktiviteter för att öka exporten bland företag i länet. Företag är välkomna att ta kontakt med någon av oss aktörer i Regional exportsamverkan. Oavsett vilken exportfrämjande organisation som du initialt tar kontakt med så får du hjälp att hitta rätt kompetens för att lösa de utmaningar som du står inför.

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Tillväxtverket.

Närliggande aktiviteter

27 maj
Seminarium

CBAM: Övergången till redovisning av faktiska utsläppsvärden sker 1 juli 2024

1 juli ska de faktiska utsläppsvärdena användas i de kvartalsvisa CBAM-rapporterna.

Läs mer
29 maj
Nätverksträff

Produktionsnätverket

Produktionsnätverket i Jönköpings län är ett unikt nätverk som bygger på mångfald, nyfikenhet och respekt, där nätver...

Läs mer
30 maj
Seminarium

TRADE TALKS: Frankrike

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handel...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari