fbpx
18 aug
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Exportsnack : Maximera ditt mässdeltagande!

Exportsnack : Maximera ditt mässdeltagande!

Hur kan du förbereda dig inför höstens mässor på bästa sätt? Vad ska du tänka på före, under och efter mässan för att lyckas som utställare?

Under veckans exportsnack har vi bjudit in Mikael Jansson, CEO och föreläsare på Fairlink. Sedan 1986 arbetar Fairlink med Sveriges största mässor och mässarrangörer och erbjuder Nordens största utbildningsutbud inom mässutbildning. Deras insikter och praktiska råd har fått stor spridning genom deras bästsäljande bok ”Mässguru”, som har sålts i över femtiotusen exemplar och översatts till flera språk.

Med oss i studion har vi också John Löw, marknadschef på Swede-Wheel som delar med sig av sina erfarenheter av mässor både i Sverige och utomlands. Här får du tipsen om hur du som utställare bör agera och hur du får ut mesta möjliga effekt av ditt mässdeltagande! Häng mé på veckans snackis om export! Sker i samarbete med Elmia Subcontractor.

OM EXPORTSNACK

En serie korta, informativa och inspirerande webinars på temat export. Vi utlovar snack om export och likt en snackspåse erbjuds du ut ett varierat utbud, där vi varje tillfälle poppar olika teman och innehåll.  Välkommen att hänga mé, lyssna in och passa på att ställa dina exportfrågor!

FÖR VEM?

Exportsnack riktar sig till dig, som oavsett om du redan exporterar eller inte, vill låta dig inspireras av andra exportföretag, ta del av information och expertis inom olika exportfrågor, och som vill veta mer om vilka stöd och hjälp som finns för att lyckas med dina exportsatsningar.

ARRANGÖRER

Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings län

Region Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden.

Aktörerna inom Regional Exportsamverkan Jönköpings län samverkar med olika insatser och aktiviteter för att öka exporten bland företag i länet. Företag är välkomna att ta kontakt med någon av oss aktörer i Regional exportsamverkan. Oavsett vilken exportfrämjande organisation som du initialt tar kontakt med så får du hjälp att hitta rätt kompetens för att lösa de utmaningar som du står inför.

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Tillväxtverket.

Närliggande aktiviteter

21 maj
Nätverksträff

VD-nätverket

Välkommen till VD-nätverket – ett nätverk för VD:ar och företagsledare i Jönköpings län som genom inspiration och erf...

Läs mer
21 maj
Seminarium

Så förändras globala värdekedjor av geo- och säkerhetspolitik samt den gröna omställningen

En rad omvärldsfaktorer kan få praktiska konsekvenser på företags värdekedjor.

Läs mer
22 maj
Seminarium

Kompetensdag för besöksnäringen

Välkommen till en dag där besöksnäringen och kompetens står i fokus. Vi samlar branschen och utbildningsanordnare för...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari