fbpx
13 okt
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Exportsnack: Matchmaking på Elmia Subcontractor

Exportsnack: Matchmaking på Elmia Subcontractor

Elmia Subcontractor närmar sig med stormsteg. Förbered dig inför mässan genom att delta i matchmaking där du förbokar möten med utställare och besökare.

Under detta exportsnack berättar Elin Berlin (Almi/Enterprise Europe Network) om årets matchmaking på Elmia Subcontractor. Att delta i matchmaking är ett utmärkt komplement till mässan, oavsett om du är utställare eller besökare,  det är även ytterligare en plattform att marknadsföra sig på inför mässan!

Med oss under webinaret kommer vi ha Fredrik Larsson, Global Category Manager på Haldex, en av de inköpare som hittills anmält sig till årets matchmaking, och som även har deltagit tidigare år. Han kommer berätta om fördelarna med de snabba och effektiva möten som matchmaking erbjuder.

Matchmakingeventet, Subcontractor Connect, är plattformen för möten mellan leverantörer och inköpare från industribranschen. Genom korta, effektiva och förbokade affärsmöten byggs grunden för framtidens vär­defulla affärer. I år finns möjlighet att delta både digitalt och fysiskt på mässan Elmia Subcontractor i Jönköping. Du kan tillsammans med din mötespartner välja att genomföra dina möten helt digitalt via matchmaking-plattformen. Befinner ni er båda på mässan kan ni välja att genomföra era möten på plats.

Här får du tipsen om hur du som utställare eller besökare får ut mesta möjliga effekt av ditt mässdeltagande genom att delta i matchmaking!

Häng mé på veckans snackis om export!

OM EXPORTSNACK

En serie korta, informativa och inspirerande webinars på temat export.Vi utlovar snack om export och likt en snackspåse erbjuds du ut ett varierat utbud, där vi varje tillfälle poppar olika teman och innehåll.  Välkommen att hänga mé, lyssna in och passa på att ställa dina exportfrågor!Vi ses på fredagar 11:30-12:00.Webinaren är kostnadsfria.Håll utkik i kalendariet efter kommande exportsnack! FÖR VEM?Exportsnack riktar sig till dig, som oavsett om du redan exporterar eller inte, vill låta dig inspireras av andra exportföretag, ta del av information och expertis inom olika exportfrågor, och som vill veta mer om vilka stöd och hjälp som finns för att lyckas med dina exportsatsningar.

ARRANGÖRER

Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings länRegion Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden.

Aktörerna inom Regional Exportsamverkan Jönköpings län samverkar med olika insatser och aktiviteter för att öka exporten bland företag i länet. Företag är välkomna att ta kontakt med någon av oss aktörer i Regional exportsamverkan. Oavsett vilken exportfrämjande organisation som du initialt tar kontakt med så får du hjälp att hitta rätt kompetens för att lösa de utmaningar som du står inför.

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Tillväxtverket. 

Närliggande aktiviteter

23 aug
Nätverksträff

Exportchefsnätverket

Ett nätverk för dig som vill expandera er export. Exportnätverket är ett nätverk för bolag som i dag har en etablerad...

Läs mer
30 aug
Nätverksträff

Försäljningschefsnätverket

Försäljningschefsnätverket ger dig en konkurrensfördel som inte kan underskattas. Du kommer att vara en del av en exk...

Läs mer
5 sep
Nätverksträff

100-listan: Så profilerar du dig för styrelseuppdrag

I samarbete med Skill Executive bjuder vi in 100-listans kandidater till ett spännande event. Söker du dina första st...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari