fbpx
28 apr
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Exportsnack: Fordonsindustrin i Kina

Exportsnack: Fordonsindustrin i Kina

Häng mé på veckans exportsnack och få senaste spaningen kring hur storföretag som Scania och Volvo Cars samverkar med leverantörer på den kinesiska marknaden.

I mars arrangerade Scania tillsammans med FKG en leverantörsresa till Kina för potentiella svenska leverantörer. Där visade Scania upp sin nya fabrik och berättade om sin satsning och sin strategi kring uppbyggnaden av leverantörsnätverk. Under detta exportsnack får du lyssna till Peter Bryntesson (FKG) och Jesper Lönnberg på Turnab som berättar om sina lärdomar efter resan. Peter kommer även dela med sig av sin mångåriga erfarenhet av hur samverkan mellan leverantörer och storföretag sker på den kinesiska marknaden. Häng mé på nästa veckas snackis om export!

Om Exportsnack

En serie korta, informativa och inspirerande webinars på temat export. Vi utlovar snack om export och likt en snackspåse erbjuds du ett varierat utbud, där vi vid varje tillfälle poppar olika teman och innehåll. Välkommen att hänga mé, lyssna in och passa på att ställa dina exportfrågor! Vi ses på fredagar 11:30-12:00. Webinaren är kostnadsfria. Håll utkik i kalendariet för kommande exportsnack!

Målgrupp

Exportsnack riktar sig till dig, som oavsett om du redan exporterar eller inte, vill låta dig inspireras av andra exportföretag, ta del av information och expertis inom olika exportfrågor och som vill veta mer om vilka stöd och hjälp som finns för att lyckas med dina exportsatsningar.

Arrangörer

Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings län: Region Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden.

Aktörerna inom Regional Exportsamverkan Jönköpings län samverkar med olika insatser och aktiviteter för att öka exporten bland företag i länet. Företag är välkomna att ta kontakt med någon av oss aktörer i Regional exportsamverkan. Oavsett vilken exportfrämjande organisation som du initialt tar kontakt med så får du hjälp att hitta rätt kompetens för att lösa de utmaningar som du står inför.

Närliggande aktiviteter

26 jun
Seminarium

Almedalen 2024

För tredje året i rad är vi på plats under Almedalsveckan tillsammans med de fyra handelskamrarna i södra Sverige. De...

Läs mer
30 aug
Nätverksträff

Försäljningschefsnätverket

Försäljningschefsnätverket ger dig en konkurrensfördel som inte kan underskattas. Du kommer att vara en del av en exk...

Läs mer
5 sep
Nätverksträff

100-listan: Så profilerar du dig för styrelseuppdrag

I samarbete med Skill Executive bjuder vi in 100-listans kandidater till ett spännande event. Söker du dina första st...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari