fbpx
11 feb
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » EXPORTSNACK: Exportkartläggning

EXPORTSNACK: Exportkartläggning

Häng mé på veckans exportsnack och ta del av utmaningar och möjligheter för Jönköping läns tillverkande exportföretag.

Markus Börrisson, Regional Exportsamverkan Jönköpings län och Annika Cederfeldt, Handelskammaren Jönköpings län, presenterar en rykande färska rapport. Under webinaret får du också en inblick i vilken support som finns att tillgå.

Under hösten 2021 genomfördes intervjuer med 300 av länets tillverkande exportföretag. Det råder fortsatt högt tryck inom industrin och framtidstron är stor! En stor andel (75 %) av de tillfrågade företagen exporterar redan idag, antingen direkt eller indirekt via svenska kunder.  91 % tror att exporten kommer att växa eller vara bibehållen kommande år.

Utmaningarna och möjligheterna är stora. Att hitta rätt affärskontakter anses vara en framgångsfaktor men anses också vara en stor utmaning, speciellt i tider när mässor och fysiska möten uteblivit.

FÖR VEM?

Exportsnack riktar sig till dig, som oavsett om du redan exporterar eller inte, vill låta dig inspireras av andra exportföretag, ta del av information och expertis inom olika exportfrågor, och som vill veta mer om vilka stöd och hjälp som finns för att lyckas med dina exportsatsningar.

Häng mé på veckans snackis om export!


OM EXPORTSNACK
Nu lanserar vi exportsnack! En serie korta, informativa och inspirerande webinars på temat export. Vi utlovar snack om export och likt en snackspåse erbjuds du ut ett varierat utbud, där vi varje tillfälle poppar olika teman och innehåll. Välkommen att hänga mé, lyssna in och passa på att ställa dina exportfrågor!

ARRANGÖRER
Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings län: Region Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden.

Närliggande aktiviteter

19 apr
Seminarium

EXPORTSNACK – Så väljer du din exportmarknad

Häng med på exportsnack då Anders Bohman, Business Sweden poppar upp och snackar prioritering och val av marknad.

Läs mer
22 apr
Nätverksträff

Exportchefsnätverket

Ett nätverk för dig som vill expandera er export. Exportnätverket är ett nätverk för bolag som i dag har en etablerad...

Läs mer
23 apr
Nätverksträff

Hållbarhetschefsnätverket

Nätverket består av företag från hela regionen och syftar till att skapa ett brett kontaktnät som erbjuder erfarenhet...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari