fbpx
8 apr
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » EXPORTSNACK: Affärsjuridik i en turbulent tid

EXPORTSNACK: Affärsjuridik i en turbulent tid

Häng mé på veckans exportsnack då Emelie Terlinder från Insatt poppar upp och snackar juridik i en turbulent tid. Ta del av konkreta råd och tips inom internationell affärsjuridik!

Hur kan jag skydda mig mot prishöjningar och leveransproblem med mera?

I en osäker omvärld kan prishöjningar på komponenter plötsligt få en lönsam affär att bli en förlustaffär. Under Exportsnacket beskriver vi olika möjligheter för att skydda dig mot ett låst läge. Häng mé på veckans exportsnack som sker i samarbete med jurister från Insatt. Passa på att ställa dina frågor gällande avtal och juridik i en turbulent tid.

FÖR VEM?

Exportsnack riktar sig till dig, som oavsett om du redan exporterar eller inte, vill låta dig inspireras av andra exportföretag, ta del av information och expertis inom olika exportfrågor, och som vill veta mer om vilka stöd och hjälp som finns för att lyckas med dina exportsatsningar.


OM EXPORTSNACK
En serie korta, informativa och inspirerande webinars på temat export. Vi utlovar snack om export och likt en snackspåse erbjuds du ut ett varierat utbud, där vi varje tillfälle poppar olika teman och innehåll. Välkommen att hänga mé, lyssna in och passa på att ställa dina exportfrågor!

ARRANGÖRER
Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings län: Region Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden.

Närliggande aktiviteter

30 maj
Nätverksträff

Ekonomichefsnätverk

Det vankas för ny nätverksträff för Ekonomichefsnätverkets deltagare! Dagens tema släpps inom kort.

Läs mer
31 maj
Seminarium

Ekonomisk omvärldsspaning

Hu mår den svenska ekonomin? Hur har EU klarat sig ur pandemi och krig? Vilka trender ser vi i världsekonomin?

Läs mer
3 jun
Nätverksträff

FRUKOST PÅ KAMMARN: Kreativa drivkrafter

Driv. Inspiration. Kreativitet. Lönsamhet. Pusselbitar som alla behövs för att lyckas driva något framgångsrikt. Fråg...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari