fbpx
16 dec
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Exportsnack 16/12 Så påverkas exporten av den svaga kronan

Exportsnack: Så påverkas exporten av den svaga kronan

Häng mé på årets sista Exportsnack då Stefan Karlsson, chefsanalytiker på EKN, poppar upp och snackar räntehöjningar, inflation och den försvagade svenska kronan. Ta del av konkreta råd och tips om hur du kan dra nytta av den lågt värderade kronan på export.

Vi läser dagligen om oron i omvärlden och får ständiga rapporter om stigande räntor, inflation och den försvagade svenska kronan. Hur påverkar detta vårt näringsliv och hur kan företagen tänka för att navigera rätt? Stefan kommer att prata om rådande valutaläge och hur svenskt näringsliv, och i synnerhet, vår exportindustri påverkas.

Häng mé på veckans snackis om export som sker i samarbete med EKN.Passa på att ställa dina frågor gällande valutakurs och inflation i en turbulent tid.

 


OM EXPORTSNACK

En serie korta, informativa och inspirerande webinars på temat export.Vi utlovar snack om export och likt en snackspåse erbjuds du ut ett varierat utbud, där vi varje tillfälle poppar olika teman och innehåll.  Välkommen att hänga mé, lyssna in och passa på att ställa dina exportfrågor!Vi ses på fredagar 11:30-12:00.Webinaren är kostnadsfria. Håll utkik i kalendariet efter kommande exportsnack!

FÖR VEM?

Exportsnack riktar sig till dig, som oavsett om du redan exporterar eller inte, vill låta dig inspireras av andra exportföretag, ta del av information och expertis inom olika exportfrågor, och som vill veta mer om vilka stöd och hjälp som finns för att lyckas med dina exportsatsningar.

ARRANGÖRER:

Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings länRegion Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden.Aktörerna inom Regional Exportsamverkan Jönköpings län samverkar med olika insatser och aktiviteter för att öka exporten bland företag i länet. Företag är välkomna att ta kontakt med någon av oss aktörer i Regional exportsamverkan. Oavsett vilken exportfrämjande organisation som du initialt tar kontakt med så får du hjälp att hitta rätt kompetens för att lösa de utmaningar som du står inför.

Närliggande aktiviteter

4 dec
Nätverksträff

Exportchefsnätverk

Vi hälsar deltagarna i Exportchefsnätverket välkomna på ny nätverksträff för att diskutera det globala exportläget. U...

Läs mer
5 dec
Nätverksträff

Marknadschefnätverk

Det har blivit dags för årets sista träff för deltagarna i marknadschefnätverket – välkomna! Marknadschefnätverket är...

Läs mer
7 dec
Seminarium

Exportdagen 2023

Välkommen på ett event fullt av inspirerande samtal och personliga möten! Det kommer bli en eftermiddag med Emma Wikl...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari