fbpx
30 aug
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Ekonomichefsnätverk

Ekonomichefsnätverk

Välkommen på ny nätverksträff! Det är dags för en träff efter sommaruppehållet för deltagarna i Ekonomichefsnätverket, självklart tillsammans med vår nätverksledare Carl-Johan.

Dagens tema

  • Likviditet

Carl-Johan Jarnehammar är född och uppvuxen i Nässjö. Han har en ekonomexamen med inriktning Controller från Jönköpings Internationella Handelshögskola. Carl-Johan har arbetat som CFO/ekonomichef, Controller och redovisningschef på både större och mindre företag på Höglandet samt i Stockholm och Malmö. Med erfarenhet från många olika branscher tycker han att tillverkning med projektstyrd verksamhet kanske är bland den roligaste. I dag driver Carl-Johan egen firma som konsult inom ekonomibranschen.

Erbjudande

Just nu finns det ett fåtal platser kvar så välkommen att ”testa-på” nätverket. Det innebär att du får testa att sitta med vid ett tillfälle, kostnadsfritt. Hör då av dig till vår vd Helena Zar Vallin.
Tfn 076-9494225
helena.zarvallin@handelskammarenjonkoping.se

 

Närliggande aktiviteter

25 aug
Nätverksträff

Marknadschefsnätverk

Deltagarna i Marknadschefsnätverken är välkomna till Svenstigs Bil i Värnamo. Gemensam träff.

Läs mer
26 aug
Seminarium

Valforum!

Att mötas och påverka! Inför valet ordnar Handelskammaren ett forum för företagare att möta våra regionala riksdag...

Läs mer
13 sep
Seminarium

TRADE TALKS: Finland

Under webinariet kommer experter från ledande organisationer att berätta om den finska marknaden, samt vad man som sv...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari