fbpx
3 mar
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » PRISCEREMONI | Årets unga ledande kvinna 2021

PRISCEREMONI | Årets unga ledande kvinna 2021

För sjunde året i rad ska Årets unga ledande kvinna utses. Av 125 nominerade har 20 nya ledarförebilder, födda mellan 1986 och 2000, tagit plats på listan. Den 3 mars presenteras vinnarna i två olika kategorier på en prisceremoni som även sänds digitalt.

Årets unga ledande kvinna är ett initiativ som startades 2015 av Ridsportalliansen. Syftet är att öka andelen kvinnor bland länets ledare genom att lyfta fram förebilder under 35 år. Med årets nominerade har totalt 164 kvinnor tagit plats på listan genom åren. Sedan 2019 drivs initiativet av Handelskammaren Jönköpings län och Science Park. 

Årets lista visar på en stor bredd och innehåller personer från såväl organisationer som offentlig och privat verksamhet. På listan ser vi bland andra flera VD:ar och grundare inom näringslivet, en styrelsemedlem inom Funktionsrättsrörelsen och Jönköping Qom Ut, en ungdomsledare inom kyrkan samt en chef på ett av länets största besöksmål.

Under prisceremonin kommer du få veta mer om kvinnorna som kvalificerat sig till årets lista och i studion får vi även besök av förra årets vinnare Agnesa Selmani, utsedd till Årets unga ledande kvinna 2020, och Amanda Hilding, Årets unga styrelsetalang 2020.

Agnesa Selmani, gruppchef på IKEA Torsvik, utsågs till Årets unga ledande kvinna 2020.

Vad får vinnarna?

Den 3 mars prisas två av personerna på listan lite extra, då vinnarna av Årets unga ledande kvinna och Årets unga styrelsetalang presenteras. Årets unga ledande kvinna får ett årskort på Friskis och ett specialanpassat ledarskapspris beroende på vem vinnaren blir. Årets unga styrelsetalang får en styrelseutbildning av och medlemskap i StyrelseAkademien samt tar plats som adjungerad styrelseledamot i Science Park Jönköpings län.

Samtliga ledarförebilder på årets lista får möjlighet att åka på en gemensam resa fylld av kunskap, inspiration och nätverkande.

Här hittar du alla motiveringar till de nominerade!

Närliggande aktiviteter

26 jun
Seminarium

Almedalen 2024

För tredje året i rad är vi på plats under Almedalsveckan tillsammans med de fyra handelskamrarna i södra Sverige. De...

Läs mer
30 aug
Nätverksträff

Försäljningschefsnätverket

Försäljningschefsnätverket ger dig en konkurrensfördel som inte kan underskattas. Du kommer att vara en del av en exk...

Läs mer
5 sep
Nätverksträff

100-listan: Så profilerar du dig för styrelseuppdrag

I samarbete med Skill Executive bjuder vi in 100-listans kandidater till ett spännande event. Söker du dina första st...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari