fbpx
3 mar
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » PRISCEREMONI | Årets unga ledande kvinna 2021

PRISCEREMONI | Årets unga ledande kvinna 2021

För sjunde året i rad ska Årets unga ledande kvinna utses. Av 125 nominerade har 20 nya ledarförebilder, födda mellan 1986 och 2000, tagit plats på listan. Den 3 mars presenteras vinnarna i två olika kategorier på en prisceremoni som även sänds digitalt.

Årets unga ledande kvinna är ett initiativ som startades 2015 av Ridsportalliansen. Syftet är att öka andelen kvinnor bland länets ledare genom att lyfta fram förebilder under 35 år. Med årets nominerade har totalt 164 kvinnor tagit plats på listan genom åren. Sedan 2019 drivs initiativet av Handelskammaren Jönköpings län och Science Park. 

Årets lista visar på en stor bredd och innehåller personer från såväl organisationer som offentlig och privat verksamhet. På listan ser vi bland andra flera VD:ar och grundare inom näringslivet, en styrelsemedlem inom Funktionsrättsrörelsen och Jönköping Qom Ut, en ungdomsledare inom kyrkan samt en chef på ett av länets största besöksmål.

Under prisceremonin kommer du få veta mer om kvinnorna som kvalificerat sig till årets lista och i studion får vi även besök av förra årets vinnare Agnesa Selmani, utsedd till Årets unga ledande kvinna 2020, och Amanda Hilding, Årets unga styrelsetalang 2020.

Agnesa Selmani, gruppchef på IKEA Torsvik, utsågs till Årets unga ledande kvinna 2020.

Vad får vinnarna?

Den 3 mars prisas två av personerna på listan lite extra, då vinnarna av Årets unga ledande kvinna och Årets unga styrelsetalang presenteras. Årets unga ledande kvinna får ett årskort på Friskis och ett specialanpassat ledarskapspris beroende på vem vinnaren blir. Årets unga styrelsetalang får en styrelseutbildning av och medlemskap i StyrelseAkademien samt tar plats som adjungerad styrelseledamot i Science Park Jönköpings län.

Samtliga ledarförebilder på årets lista får möjlighet att åka på en gemensam resa fylld av kunskap, inspiration och nätverkande.

Här hittar du alla motiveringar till de nominerade!

Närliggande aktiviteter

29 sep
Seminarium

EXPORTSNACK: AI på export

Hur kan du nyttja AI i ditt företag och på din exportresa? Chat GPT, röstgenering och bildgenerering – vad passar din...

Läs mer
29 sep
Medlemsevent

Frukost på Kammarn: Så når du ut genom skarp marknadsföring

Det är dags för höstens första Frukost på Kammarn! Frukost På Kammarn är Handelskammarens inspirerande frukostevent d...

Läs mer
3 okt
Seminarium

EU:s förslag till ny tullagstiftning

Förenklingar, nytt tulldatasystem och e-handelsanpassningar. Nytt spännande koncept ”Trusted and Check´traders”

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari