fbpx
11 jun
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » 100-listans årsevent

100-listans årsevent

Den 11 juni är det äntligen dags för 100-listans årsevent! Denna gång är vi väldigt glada att kunna presentera Ida Kjos och Erik Heikne som kvällens talare. Kom och var med på en kväll full av nätverkande, inspiration och trevligt sällskap. Vi får även en djupdykning i hur jämställdheten ser ut i bolagsstyrelser nationellt och i vårt län.

Agenda

16:30 – Välkomstmingel

17:00 – Erik Heikne

17:45 – Mingel och mat

18:15 – Ida Kjos

ca 19:30 – Avslut

Ida Kjos

Ida Kjos är en prisbelönt fd. advokat och chefsjurist, opinionsbildare, skribent och talare. Ida är en populär talare och har bland annat en egen scenföreställning för ett slutsålt Cirkus i Stockholm. Hon driver podden Kjos där hon pratar om livets alla frågor och utöver det brinner hon för jämställdhetsarbete. Hon har bland annat prisats för sitt arbete för jämställdhet i juristbranschen.

I sina föreläsningar berör Ida Kjos mod, förändringsarbete, självutveckling, sårbarhet, ledarskap, självledarskap och livsviktiga insikter efter förlusten av sin tvillingsyster Elin.

Ida Kjos, Bild: Privat

Erik Heikne

Erik Heikne arbetar på undersökningsbolaget P&M och kommer under sitt föredrag presentera en unik undersökning som gjorts av hur jämställdheten ser ut i bolagsstyrelser hos de största bolagen i Sverige. Hur ser fördelningen ut på nationell nivå? Hur ser det ut i respektive län? Hur har det förändrats de senaste åren? Allt detta kommer Erik ge svar på.

Erik Heikne, Bild: Privat

Målgrupp

Detta event riktar sig till dig som är partner eller är med på Handelskammaren Jönköpings läns 100-lista. Saknar du inbjudan? Hör av dig till Clara Ericsson, kommunikatör och eventkoordinator.

Om 100-listan

100-listan är skapad av Handelskammaren Jönköpings län för att öka kompetensen i Jönköpings läns bolagsstyrelser. På listan finner du kandidater som alla har minst två års erfarenhet av styrelsearbete i affärsdrivande verksamhet och/eller två års erfarenhet av arbete i ledande befattning i affärsdrivande bolag. Projektet med 100-listan möjliggörs tack vare samarbetspartners i Jönköpings län.

Närliggande aktiviteter

26 jun
Seminarium

Almedalen 2024

För tredje året i rad är vi på plats under Almedalsveckan tillsammans med de fyra handelskamrarna i södra Sverige. De...

Läs mer
30 aug
Nätverksträff

Försäljningschefsnätverket

Försäljningschefsnätverket ger dig en konkurrensfördel som inte kan underskattas. Du kommer att vara en del av en exk...

Läs mer
5 sep
Nätverksträff

100-listan: Så profilerar du dig för styrelseuppdrag

I samarbete med Skill Executive bjuder vi in 100-listans kandidater till ett spännande event. Söker du dina första st...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari