fbpx
5 sep
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » 100-listan: Så profilerar du dig för styrelseuppdrag

100-listan: Så profilerar du dig för styrelseuppdrag

I samarbete med Skill Executive bjuder vi in 100-listans kandidater till ett spännande event. Söker du dina första styrelseuppdrag eller har du uppdrag men vill göra dig attraktiv för fler? Under en inspirerande eftermiddag får du kunskapen och knepen som profilerar dig för styrelseuppdrag och stärker ditt styrelse-CV.

Styrelsen styr företaget, och hjälper ägarna och företagsledarna med rätt beslut för att uppnå målen och visionen. När en professionell extern styrelse tillsätts tittar valberedning och ägare på varje enskild styrelseledamots kompetens och personliga profil. Som styrelseledamot gäller det att vässa ditt personliga varumärke och tydliggöra din kompetens samt vad du kan bidra med in i styrelsearbetet när du söker uppdrag.

Program

Rätt kompetensprofil grunden för styrelseuppdrag – så gör du dig attraktiv för bolagsstyrelser

Johanna Palmér, styrelseproffs

Styrelseproffset Johanna Palmér berättar om sin karriär, vägval och erfarenheter. Om hur du får styrelseuppdragen du drömmer om och varför vi tillsammans måste kämpa för jämställda bolagsstyrelser.

Johanna Palmér, styrelseproffs

Så skapar du en professionell LinkedIn-profil

Sofia Ahlqvist, marknadschef Skill

Att ha en professionell LinkedInprofil är en självklarhet när du söker jobb, men minst lika viktigt när du söker styrelseuppdrag. Men hur skapar du den där profilen? Under en rapp halvtimme får du praktiska tips som du direkt kan börja använda.

Sofia Ahlqvist, marknadschef Skill

Få individuell coaching av Skill Executives seniora rekryteringskonsulter

Att ha en uppdaterad, snygg bild är en av grunderna i din LinkedIn-profil. Vi har en proffsfotograf på plats. Ta ett foto och få den direkt i din inkorg. Först till kvarn – 15 stycken har möjlighet att få en bild.

Du har också möjlighet med ett one-to-one-möte med en senior rekryteringskonsult. Ett unikt tillfälle att få individuell coaching av Skill Executives seniora rekryteringskonsulter om hur du blir attraktiv som styrelseledamot. Platserna är begränsade – max 8 stycken.

Om 100-listan

100-listan är skapad av Handelskammaren Jönköpings län för att öka kompetensen och lönsamheten för näringslivet i Jönköpings län. Jönköpings län har ett dynamiskt näringsliv med mycket industri och många familjeföretag. I dag placerar sig vår region på plats 21 av 21 län när det kommer till andel kvinnliga styrelseledamöter, det vill vi ändra på. På 100-listan finner du kandidater som alla har minst två års erfarenhet av styrelsearbete i affärsdrivande verksamhet och/eller två års erfarenhet av arbete i ledande befattning i affärsdrivande bolag.

Partners

Närliggande aktiviteter

23 aug
Nätverksträff

Exportchefsnätverket

Ett nätverk för dig som vill expandera er export. Exportnätverket är ett nätverk för bolag som i dag har en etablerad...

Läs mer
30 aug
Nätverksträff

Försäljningschefsnätverket

Försäljningschefsnätverket ger dig en konkurrensfördel som inte kan underskattas. Du kommer att vara en del av en exk...

Läs mer
11 sep
Nätverksträff

Hållbarhetschefsnätverket

Nätverket består av företag från hela regionen och syftar till att skapa ett brett kontaktnät som erbjuder erfarenhet...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari