fbpx

Handelskammarens fullmäktige

Som invald i fullmäktige är du med i det beslutsfattande organ som påverkar verksamheten på Handelskammaren i Jönköpings Län. Just du spelar en viktig roll i vår organisation och för hela näringslivet i regionen. Tillsammans arbetar vi för att skapa en mer attraktiv region att bo och arbeta i.

Ditt bidrag

Ett av våra mål är att bli fler medlemmar för att kunna påverka ännu mer. Genom medlemsföretagen blir vi relevanta och når viktiga aktörer inom länet. Vi kan då knyta värdefulla kontakter och bli starkare tillsammans. Därför behöver vi din hjälp!

Vi ser dig som en ambassadör för Handelskammaren i regionen. Därför ser vi gärna att du vid behov kan representera Handelskammaren vid möten med andra företag och prata om vårt arbete. Där kan du lyfta varför det är fördelaktigt att vara en del av vår organisation och sprida information om vårt erbjudande. Längre ner på sidan hittar du material som kan underlätta detta för dig. Vi har samlat ihop information om oss i en PDF som främst är till för dig som medlem i fullmäktige. Där kan du lära dig mer om vår organisation och vårt arbete på Handelskammaren. Vi har även sammanställt en kort presentation som du kan använda som stöd när du vill prata om oss med andra, exempelvis på nästa möte.

Tillsammans kan vi bli en starkare organisation och gemensamt arbeta för att stärka näringslivet i Jönköpings Län.

 

 

Informationsfolder

Vi har sammanställt information i en PDF som du kan använda för att lära dig mer om oss och vårt arbete. Den är utformad för dig som medlem i fullmäktige och önskar därför att du inte skickar den vidare till någon annan.

 

Hisspitch

”Välkommen till Handelskammaren Jönköpings län – din partner för bättre affärer och tillväxt! Vi arbetar med konkret påverkansarbete som främjar näringslivet i regionen och erbjuder även affärsdrivande mötesplatser, utbildning och professionella nätverk. Våra evenemang och möten är utformade för att driva affärer framåt och skapa långsiktiga relationer.

Genom vår konferensanläggning kan vi också erbjuda en ändamålsenlig och tillgänglig mötesplats för styrelsemöten, konferenser eller kundträffar.

Vi förser våra medlemmar med relevant omvärldsbevakning och analyser för att hålla dem i framkant av affärstrender och marknadsutveckling. Vår expertis inom handelsdokument och internationell rådgivning underlättar för företag som strävar efter global expansion och export.

Oavsett om du är en etablerad företagsledare som vill utvidga ditt nätverk, en ny entreprenör som behöver stöd och vägledning, eller en organisation som vill delta i konkret påverkansarbete för näringslivets bästa, är Handelskammaren i Jönköpings län din partner för framgång. Kontakta oss idag för att ta del av våra resurser och skapa mer framgångsrika affärer tillsammans.”

Presentation

För dig som vill dela med dig om oss och vårt arbete finns det även en presentation fullmatad med bra information. Denna får du såklart visa för andra, både medlemmar och potentiella medlemmar, och du får modifiera den så den passar det tillfälle du presenterar. Vi önskar dock att du inte ändrar innehållet utan bara i så fall väljer vilka delar du vill lyfta.

Kontakta oss

Har du några frågor om materialet eller om vårt arbete? Hör av dig till oss!

Henrik Dahlström
Verkställande direktör, Handelskammaren Jönköpings län henrik.dahlstrom@handelskammarenjonkoping.se
076-118 33 97

Clara Ericsson
Kommunikatör, Handelskammaren Jönköpings län
clara.ericsson@handelskammarenjonkoping.se
070-733 60 82

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari