fbpx

HR-chef

Med hjälp av HR-chefsnätverket och erfarna konsulter kommer du under ett år få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, träffa likasinnade, utbyta erfarenheter samt få nya insikter. Detta är ett nätverk för dig som tycker att utveckling av andra ger lika mycket tillbaka – det utvecklar även dig själv! 

HR-chefsnätverket är för dig som vill fördjupa dina kunskaper, få stöd i rollen som HR-chef samt kompetensutveckla dig själv och de områden som du ansvarar för.

Nätverket erbjuder dig

 • Kompetensutveckling
 • Erfarenhetsutbyte
 • Möjlighet att vara med och påverka nätverkets innehåll och upplägg
 • Inspiration
 • Ett vidgat kontaktnät

Nätverkets upplägg skräddarsys efter deltagarnas behov och önskemål i ett klimat som präglas av öppenhet och utveckling. Upplägget kommer att variera från träff till träff och kan exempelvis handla om föreläsning med efterföljande diskussioner, benchmarking samt studiebesök. Nätverksträffarna bygger på utbyte mellan parterna och att samtliga deltagare tar en aktiv del i nätverket. Planering och inbjudan till nätverksträffarna kommer att skötas av nätverksledaren. Vid första nätverksträffen kommer en mer detaljerad planering genomföras mellan nätverksledaren och deltagarna.

Helen Einarson Lundin, nätverksledare.

Målgrupp

Nätverket riktar sig till dig som arbetar som HR-chef, oavsett ditt företags eller organisations storlek och bransch.

Upplägg

Nätverket består av en grupp på 10-12 deltagare som träffas 5–6 gånger under sammanlagt ett år. Platserna för träffarna varierar från gång till gång, men sker gärna på deltagarnas företag. De flesta nätverksträffar kommer att vara halvdagsträffar, för- eller eftermiddag. Vid exempelvis långväga studiebesök kommer träffarna ske under en heldag.

Kostnad

Ja, en individuell årsavgift. Rabatterat pris om företaget är medlem hos Handelskammaren Jönköpings län.

Nätverksledare

Helen Einarson Lundin är utbildad civilekonom med inriktning inom organisation och ledarskap. Helen är en av grundarna till Ny Position och jobbar med rekrytering, search och Interim management på executive-nivå. Med mer än 20 års erfarenhet från olika ledande befattningar, men även många års arbete i olika styrelser, har hon rekryterat många nya chefer till ledande befattningar på både små och multinationella bolag. Helens kompetens är både djup och bred från olika branscher och inom olika utvecklingsfrågor och hon är även certifierad i flera arbetspsykologiska test- och utvärderingsverktyg. Helen drivs av att hjälpa sina kunder bli mer konkurrenskraftiga och framgångsrika med hjälp av rätt kandidater och kompetens.

Kontaktuppgifter

Helena Zar Vallin, vd Handelskammaren Jönköpings län
076-949 42 25
helena.zarvallin@handelskammarenjonkoping.se

Helen Einarson Lundin, nätverksledare
070-302 61 35
helen.einarson@nyposition.se


HR-chefsnätverk_info

  Intresseanmälan för nätverk

  Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!
  Läs hur vi behandlar dina uppgifter här!

  Tack! Vi hör av oss till dig inom kort!

  Byt eller uppdatera din webbläsare!

  Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari