fbpx

HR-chef

Med hjälp av HR-chefsnätverket och erfarna konsulter kommer du under ett år få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, träffa likasinnade, utbyta erfarenheter samt få nya insikter. Detta är ett nätverk för dig som tycker att utveckling av andra ger lika mycket tillbaka – det utvecklar även dig själv! 

HR-chefsnätverket är för dig som vill fördjupa dina kunskaper, få stöd i rollen som HR-chef samt kompetensutveckla dig själv och de områden som du ansvarar för.

Nätverket erbjuder dig

 • Kompetensutveckling
 • Erfarenhetsutbyte
 • Möjlighet att vara med och påverka nätverkets innehåll och upplägg
 • Inspiration
 • Ett vidgat kontaktnät

Nätverkets upplägg skräddarsys efter deltagarnas behov och önskemål i ett klimat som präglas av öppenhet och utveckling. Upplägget kommer att variera från träff till träff och kan exempelvis handla om föreläsning med efterföljande diskussioner, benchmarking samt studiebesök. Nätverksträffarna bygger på utbyte mellan parterna och att samtliga deltagare tar en aktiv del i nätverket. Planering och inbjudan till nätverksträffarna kommer att skötas av nätverksledaren. Vid första nätverksträffen kommer en mer detaljerad planering genomföras mellan nätverksledaren och deltagarna.

Helen Einarson Lundin, nätverksledare.

Målgrupp

Nätverket riktar sig till dig som arbetar som HR-chef, oavsett ditt företags eller organisations storlek och bransch. Störst utbyte av nätverket tror vi du får som arbetar i en bred roll med såväl taktiskt som strategiskt HR-arbete.

Upplägg

Nätverket består av en grupp på 10-12 deltagare som träffas 5–6 gånger under sammanlagt ett år. Platserna för träffarna varierar från gång till gång, men sker gärna på deltagarnas företag. De flesta nätverksträffar kommer att vara halvdagsträffar, för- eller eftermiddag. Vid exempelvis långväga studiebesök kommer träffarna ske under en heldag.

Kostnad

Ja, en individuell årsavgift. Rabatterat pris om företaget är medlem hos Handelskammaren Jönköpings län.

Nätverksledare

Maria Svensson och Helen Einarson Lundin på Ny Position drivs av att hjälpa sina kunder bli mer konkurrenskraftiga och framgångsrika med hjälp av rätt kompetens. Genom många års arbete med rekrytering och Interim management på executive-nivå har Maria och Helen skaffat sig en djup och bred inblick i hur HR bidrar till den strategiska affärsutvecklingen i ett bolag och hur ett effektivt HR-arbete skapar välmående organisationer.

Kontaktuppgifter

Victor Wakerius
Handelskammaren Jönköpings län
073-819 74 78
victor.wakerius@handelskammarenjonkoping.se

Helen Einarson Lundin
Nätverksledare
070-302 61 35
helen.einarson@nyposition.se

 

  Intresseanmälan för nätverk

  Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!
  Läs hur vi behandlar dina uppgifter här!

  Tack! Vi hör av oss till dig inom kort!

  Byt eller uppdatera din webbläsare!

  Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari