21 aug
Handelskammaren i Jönköping » Kalender » Sälj- & Affärsskolan – Informationskväll

Informationskväll:
Sälj- & Affärsskola

Till hösten startar en ny utbildning i Jönköping framtagen av GREAT GROUP – Sälj- & Affärsskolan. Välkommen på en informationskväll hos oss på Handelskammaren i Jönköping.

Under eftermiddagen och kvällen har du möjlighet att ställa frågor till Mikael Weléen och Cissi Sandqvist från GREAT GROUP som båda är involverade i utbildningen. Passa dessutom på att nätverka med andra personer som är intresserade av samma frågor som dig själv!

Eventet är kostnadsfritt och det bjuds på lite tilltugg, så glöm inte att anmäla dig och dina kollegor då det är begränsat antal platser. Först till kvarn som gäller!


Om utbildningen

En komplett sälj- och affärsskola i sju steg framtagen av GREAT GROUP i samverkan med PwC, Advokatfirman Glimstedt, Gaia digitaliseringsbyrå, Östsvenska Handelskammaren och Handelskammaren i Jönköping län.

En perfekt utbildning för att bli framgångsrik inom försäljning – som diplomerad säljare. Vår ambition är att du dessutom ska få inspiration och bygga nya kontakter och nätverk i gruppen, där alla är av en och samma anledning, att utvecklas inom sälj.

För vem är utbildningen?

Utbildningen är avsedd för dig som vill utvecklas till nästa nivå inom försäljning. Du kanske redan är säljare men känner att du behöver mer kunskap för att ta nästa steg. Du kan vara ny i säljyrket eller kan du komma från annan yrkesroll som tekniker, projektledare eller konsult. Du har bestämt dig för att du vill utvecklas inom försäljning, för att utvecklas i din roll eller till och med ta steget över som säljare.

Målet är att alla ska få en bra grund för att bli framgångsrika inom försäljning – som diplomerad säljare!

Läs mer om utbildningen och dess olika steg här.

Närliggande aktiviteter

28 aug
Seminarium

Steg 1 – Hållbar systematiserad friskvård

Frisk, välmående och presterande personal är en genomsyrande framgångsfaktor för de allra flesta framgångsrika företa...

Läs mer
12 sep
Seminarium

Hur är läget med GDPR?

GDPR var ordet på allas läppar under 2018 men lagen är ännu mer aktuell framåt – i alla bolag, oavsett bransch. Camil...

Läs mer
19 sep
Workshop

Skapa affärsnytta med digitalisering

Hur kan vi bli ett bättre och mer relevant företag i en digitaliserad värld? Funderar du och ditt företag på vad och ...

Läs mer
Vidare till Kalendern

Byt eller uppdatera din webbläsare!

Din webbläsare är för gammal för att sidan ska visas! Ladda ner en ny version av Internet Explorer eller använd Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari