Vi gör Jönköpings län till en bättre plats för företag.

Digitala kanaler

Vi vill göra det möjligt för alla att ta del av Handelskammarens tjänster och utbud. Hemsidan är vår viktigaste informationskanal och uppdateras kontinuerligt med nyheter och aktiviteter. Vi kommer också att skicka nyhetsbrev med nyheter, aktuella aktiviteter och seminarier. Anmäl Dig och få vårt nyhetsbrev i Din mailkorg.

Moderna kommunikationskanaler gör det möjligt att informera och kommunicera med medlemmar och beslutsfattare. I en medlemsorganisation som Handelskammaren är kommunikation och dialog mycket viktigt, en förutsättning för vår verksamhet och en naturlig del av vardagen.  Medlemmarnas åsikter och synpunkter driver verksamheten framåt.

Som intresse- och lobbyingorganisation kan vi inte agera utan att veta vad som är viktigast för näringslivet i länet.

På denna sida finner Du de kanaler vi använder för att kommunicera med bl.a. medlemmar, beslutsfattare och journalister. Nu väntar vi bara på Dig. Gilla oss på Facebook! Följ oss på LinkedIn och Instagram och följ Jonas på Twitter!  

Instagram_iconInstagram – vår ”udda fågel”
Telefonen, och därmed kameran, är en naturlig följeslagare i vardagen. Att fota äoch att dela med sig av bilder till vänner och bekanta är roligt. Handelskammaren i Jönköpings län har ett konto på Instagram som vi hoppas kommer bli välbesökt.

Varje vecka fotograferar någon av våra medlemmar sitt näringsliv och delar med sig på Instagram. Inläggen märks med  #Mittnaringsliv och vi hoppas därmed kunna sprida en personlig och rolig bild av länets företag. Vårt mål är att visa hur fantastiskt näringslivet i regionen är. 

Facebook_iconFacebook
Väldigt många människor använder Facebook som ett sätt att hålla kontakt med familj och vänner. För oss var det därför naturligt att Handelskammaren skall finnas på Facebook. Följ oss och få information som en naturlig del i Din vardag. Vi hoppas också på synpunkter på våra seminarier och aktiviteter. Vi längtar efter uppslag och tankar på vad som borde förändras för att skapa än bättre förutsättningar för tillväxt i regionens företag.

LinkedIn_icon Linked In
Linked In är för väldigt många ett naturligt sätt att bygga nätverk och visa upp sig för potentiella samarbetspartners eller kunder. För oss är det självklart att finnas till i detta sammanhang.

Twitter_icon Twitter
Handelskammaren i Jönköpings län har inget Twitter konto. VD Jonas Ekeroth är dock aktiv och twittrar privat om jakt och allt mellan himmel och jord. Han deltar självklart i debatter som rör näringslivets förutsättningar i Jönköpings län. Från tid till annan lyfter han också Handelskammarens aktiviteter och seminarier.