Vi gör Jönköpings län till en bättre plats för företag.

Coming

Ett nätverk för morgondagens ledare, redan idag.

Vi söker dig som vill bli en riktigt bra ledare. En person som medarbetarna följer och har förtroende för. En modig visionär som vågar ta steg som andra drömmer om. En utvecklingsbar människa som vill träna på varje moment för att steg för steg bli sitt företags stjärna. Tillsammans med andra kommande stjärnor mår du bra och ingår i en grupp som ger varandra inspiration och stöd i många år framöver. Nyfiken, generös och med glimten i ögat delar du med dig av dina erfarenheter.

Coming är nätverket för dig som är på väg att ta över ledarskapet och/eller ägande i ett företag i Jönköpings län. Detta nätverk binder samman unga karriärsdrivna personer som har sitt företags förtroende vilande på sina axlar.

Coming 3

Nätverket träffas två gånger per år för att utveckla, inspirera och nätverka med andra medlemmar. Varje träff är två dagar från lunch till lunch – detta för att skapa en stark relation medlemmar emellan, samtidigt som innehållet blir mer koncentrerat och intensivt.

Träffarna kommer omfatta professionella och inspirerande föreläsningar, utmanande och utvecklande workshops, samt levande diskussioner mellan nätverkets medlemmar och samtalsledare.
Syftet med Coming är att skapa ett starkt nätverk för nytillträdda eller framtida ledare som erbjuder sina deltagare rätt förutsättningar för att lyckas i sitt arbetsliv. 

Nätverket erbjuder:

  • Erfarenhetsutbyte
  • Inspiration
  • Ökad kunskap
  • Ett brett kontaktnät

Upplägg:

  • Varje nätverk består av 12 medlemmar.
  • Nätverket ses två gånger per år från lunch till lunch.
  • Gruppen väljer tillsammans ämnen för kommande träff.

Nätverksledare:
Anders Ekdahl har arbetat med affärs- och företagsutveckling i mer än 30 år. Erfarenheterna är hämtade från hundratals företagsrådgivningar, eget företagande, flera VD-uppdrag bl a i Svensk Industriförening Sinf, ett 30 tal styrelseuppdrag varav flera som styrelseordförande. Därtill har Anders skrivit krönikor och hållit ett stort antal inspirationsföreläsningar.

 

Jönköp blå enrad

Målgrupp:

Nytillträdda eller framtida ledare som är på väg att ta över ledarskapet och/eller ägande i ett industriföretag i Jönköping.

Kostnad:

  • 22 500:- exkl moms/år - Medlem
  • 27 500:- exkl moms/år - Icke medlem.
  • Kostnader för helpension på konferensgård tillkommer.

För mer information och anmälan kontakta:
johan.hetting@handelskammarenjonkoping.se eller 070-512 31 14

Johan - Infobild

Jönköp blå enrad